Gucci Beauty: Mascara, Tutorial & Lippenstift

Gucci Beauty – De cosmetica van Gucci Beauty zijn altijd een grote hit en meestal voor altijd populair. Gucci’s lipsticks en parfums, bijvoorbeeld, zijn een extravagante blijvende favoriet die elke vrouw bewaart voor speciale gelegenheden. Maar Gucci produceert ook mascara’s, oogmake-up producten, gezichtsmake-up producten zoals foundation, blush, bronzer en primer, en zelfs nagellak die bij de laatste mode past. Gucci Beauty, vrouwen zijn er gek op. Je kan meer Gucci videos hier vinden. Terug naar huidverzorgingsproducten en terug naar de schoonheidsgids.

Rode lippenstift: de verleidelijke klassieker

Elke vrouw heeft minstens één rode lippenstift in haar make-up lade. En het liefst, natuurlijk, is het van Gucci Beauty. De matte rode lippenstift wordt geassocieerd met Gucci Beauty in dezelfde seconde, omdat het klassiek en luxueus is als Gucci.

Gucci: Ultieme volumineuze wimpers

Wil je die extravagante wimpers waar de Gucci modellen zo beroemd om zijn? Gucci laat je zien hoe je je Gucci mascara correct aanbrengt in deze video. Gucci revolutioneert de schoonheids markt met zijn mascara’s. Nog nooit heb je zulke lange en volumineuze wimpers gehad als met de mascara van Gucci.

Gucci’s vrouwelijke vrouwengeuren

Gucci geuren zijn meestal erg vrouwelijk en gemaakt voor de sexy en zelfverzekerde vrouw. Daarom bewaren vrouwen ze meestal voor een onvergetelijke avond of dragen ze de geur om bij iemand een unieke indruk achter te laten. Maar ook uniseks- en mannenparfums zijn erg populair. Bekijk de promotievideo om een idee te krijgen van de Bamboo geur. Wie kan beter Gucci’s geuren dragen dan Wonder Woman, Gal Gadot zelf?

Make-up look: alleen met Gucci’s schoonheidsproducten

Waarom houden zoveel vrouwen van Gucci make-up? Wil je Gucci Beauty zelf zien? Bekijk de video, volg de tutorial en gebruik Gucci Beauty om een natuurlijk mooie look voor elke dag te creëren. En je zult ontdekken waarom Gucci Beauty staat voor kwaliteit en extravagantie.

  • Stichting Gucci
  • Gucci Blush
  • Gucci Lippenstift

Meer verzorgingsproducten van Chanel en meer

Meer schoonheidsproducten van bekende luxemerken vindt u hier. Bijvoorbeeld, Yves Saint Laurent Beauty. Plus: tips voor thuis-training voor u en uw lichaam. Hou jezelf gezond!

Chanel Beauty: Coco Noir & Rouge Coco

Elegantie en zelfvertrouwen, klassieke en moderne elementen bepaalden de collecties van Coco Chanel. Ook de schoonheidsproducten van het merk passen in dit rijtje, met hun unieke combinatie van elegant design en uiterst doeltreffende ingrediënten. In dit artikel kom je alles te weten over de meest populaire Chanel producten. Handige beauty tutorials laten je kennismaken met de hotste producten van het wereldberoemde mode- en cosmeticamerk Chanel en laten je zien hoe je make-up, highlighter, concealer en andere producten correct aanbrengt.

Yves Saint Laurent: Kaia Gerber & Libre Parfum

Bent u op zoek naar luxe make-up? Overtuig uzelf en probeer de high-end make-up lijn van Yves Saint Laurent. Yves Saint Laurent staat bekend om zijn haute couture en heeft ook naam gemaakt met zijn schoonheidslijn. Wij presenteren u de must-have producten van de make-uplijn, die niet in uw assortiment mogen ontbreken. Zelfs wereldberoemde sterren als Kaia Gerber kunnen niet zonder de producten van YSL.

Home Training: Pamela Reif & Zumba

Als u uw lichaam fit wilt houden en een gezond uithoudingsvermogen wilt hebben, dan bent u hier aan het juiste adres! We laten je zien hoe je je lichaam thuis fit kunt houden met verschillende workouts van Pamela Reif, maar ook coole dance workouts en Zumba. Tot slot is stretchen iets wat je niet mag vergeten.

Verzorgingsproducten: Chanel, Dior en meer

Hier komt u terug bij het verzorgingsproducten overzicht.