Hamburg > Düsseldorf > Londen! CM Autumn Casting Tour ’21 – solliciteer nu!

3 data, 3 dagen! De nieuwe castings in Hamburg op 24.10., in Düsseldorf op 29.10. en de finale in Londen op 07.11. – Model worden bij CM Models betekent bij een van de beste managements zijn. Van modelbouw met gerenommeerde fotografen, tot internationale contacten met casting directors, reclamebureaus en nog veel meer. We kijken uit naar je aanmelding voor de CM Autumn Casting Tour ’21 in een van de 3 steden.

Hamburg – 24.10.

Heb je er altijd aan gedacht om model te worden in Hamburg, bij een goed en internationaal modellenbureau? Dan is dit je kans dit jaar! Ook voor jonge modellen uit de omgeving van Hamburg, van Bremen tot Rostock en Kiel. Jouw kans, solliciteer nu eenvoudig en online, voor onze casting op 24 oktober, in Hamburg.

Düsseldorf / Keulen – 29.10.

Onze CM Model Casting Tour stopt in Düsseldorf, bij een van onze favoriete fotostudio’s! Met een van onze favoriete fotografen! Fotostudio, fotograaf, het enige wat nog ontbreekt is onze model scout en misschien jij! De casting voor modellen in Düsseldorf en Keulen! Als u er al een tijdje over denkt om model te worden, in Düsseldorf of in andere steden in Noordrijn-Westfalen zoals Dortmund, Bochum of Keulen, dan is dit dit jaar misschien uw kans. Alles over de casting, de aanmelding, de uitnodiging en tips voor uw castingvoorbereiding vindt u hier. Misschien zien we je in Düsseldorf op 29 oktober.

Londen – 07.11.

Op 7 november stoppen onze model scouts in London City en (!) voor onze model casting in London hebben we weer iets heel speciaals gepland, we vliegen een van onze favoriete fotografen uit Duitsland, naar London en zullen 1) fotoshoots doen met onze New Faces uit London en tegelijkertijd 2) nieuwe modellen casten uit London City! Altijd al model willen zijn, op casting gaan, fotoshoots, commercials en modeshows doen op de London Fashion Week en Fashion Weeks wereldwijd? Je kans dit jaar! Onze CM Model Casting op 7 november in Londen

Casting preview @ Youtube

Tips! Castings zijn hier te vinden en op ons Model Agency Youtube Kanaal.

Solliciteer nu! Voor Hamburg op 24.10, Düsseldorf op 29.10 en de finale in Londen op 07.11.