Londen City Casting 07.11. – Solliciteer nu! CM UK Model Casting in November

Model Londen – Hallo Londen! Op 7 november stoppen onze model scouts in London City en (!) voor onze model casting in London hebben we weer iets heel speciaals gepland, we vliegen een van onze favoriete fotografen uit Duitsland, naar London en zullen 1) fotoshoots doen met onze New Faces uit London en tegelijkertijd 2) nieuwe modellen casten uit London City! Altijd al model willen zijn, op casting gaan, fotoshoots, commercials en modeshows doen op de London Fashion Week en Fashion Weeks wereldwijd? Je kans dit jaar! Onze CM Model Casting op 7 november in Londen.

Model Casting Londen: Registreer Nu!

Model Casting Londen- We zijn terug! De eerste CM Casting Tour na lange tijd en natuurlijk is Londen er een onderdeel van! De laatste stop van onze cm Casting Tour 2021. Uiteraard #staysafe niet als een open casting, met 100, 200 modellen, maar met een kleine voorselectie door onze modelscout. Daarna zullen wij u individuele afspraken toesturen, zodat wij voldoende tijd voor u hebben. Als u in Londen bent of op doorreis, stuur ons dan uw sollicitatie! Een paar details en een paar natuurlijke foto’s van jou (portret en volledig lichaam).

Uitnodigingen voor Londen en 3G Rule – zoals zojuist beschreven, zullen uitnodigingen individueel worden verzonden, met datum en exact adres.

Sollicitatie casting: foto’s van contact en sollicitatie

De eerste stap naar een model casting is je sollicitatie! Stuur ons gewoon je informatie en een paar foto’s.

 • Uw contactgegevens
 • Natuurlijke foto’s (gewoon met de mobiele telefoon)
 • Beveiligde transmissie (SSL gecodeerd)

Toepassing

  Choose a location

  Name:

  Age:

  Height*

  Dress*

  City:

  Mobile:

  E-Mail:

  Portrait

  Maximum 8 MB / Photo

  Whole body

  Casting procedure in London City

  Model worden in Londen – hoe lang duurt een casting eigenlijk? Hoe bereid ik me goed voor op een modellen casting? Als dit je eerste Gosee (kennismaking met een modellenbureau) is, dan hebben we aan het eind van het artikel een aantal gedetailleerde tips voor je, om precies te zijn negen eenvoudige tips, voor je castingvoorbereiding!

  Snel uitgelegd! Kom zo natuurlijk mogelijk naar de model casting, want ook later met klanten, of het nu e-castings of live castings zijn, natuurlijke schoonheid overtuigt het meest.

  Onze kleine CM model richtlijn voor afgietsels:

  1. Natuurlijk voorkomen
  2. Geen make-up.
  3. Geen styling (outfit, juwelen)
  4. Eenvoudige outfit – zwart shirt/topje, broek en schoenen
  5. Korte introductie – naam, woonplaats, leeftijd, hobby’s, talen, …
  6. Heb je al ervaring? Toon uw modellenportefeuille
  7. Rennen – Little Catwalk
  8. Polaroid – Natuurlijke foto’s van de model scout
  9. Geintje.

  PS: Vergeet niet te glimlachen!

  Adres en datum: Uitnodigingen

  Zoals reeds beschreven #staysafe, willen we de opgietingen dit jaar zo klein mogelijk houden. Daarom zal onze modelverkenner een kleine voorselectie maken. Genodigde modellen ontvangen van de studio bij hun uitnodiging de castingdatum en het exacte castingadres.

  • Individuele uitnodigingen voor een afspraak
  • Adres + datum met uitnodiging

  Je eerste bezoek aan Londen? Veel mensen willen op hun 15e, 16e model worden en misschien ben je voor het eerst op weg naar Londen. Welkom in de stad!

  Weg van castings en jobs, Londen is zo mooi!

  Voorbereiding: 9 giettips

  Of het nu in Londen of Berlijn is, met een goede voorbereiding zult u nog meer vertrouwen in de casting hebben! Zelfs voor jonge modellen in Londen, is voorbereiding alles. Daarom hebben we hier veel tips, in detail uitgelegd door onze modelboeker zelf. Leer hoe je je kunt voorbereiden en overtuigend kunt optreden bij een modellencast met deze eenvoudige 9 tips voor jonge modellen.