Hamburg Casting 24.10. – Solliciteer nu! @ Studio, CM Model Casting

Model Casting Hamburg – De eerste CM Casting Tour na lange tijd en natuurlijk is Hamburg de eerste locatie voor onze scouts! Heb je er altijd aan gedacht om model te worden in Hamburg, bij een goed en internationaal modellenbureau? Dan is dit je kans dit jaar! Ook voor jonge modellen uit de omgeving van Hamburg, van Bremen tot Rostock en Kiel. Jouw kans, solliciteer nu eenvoudig en online, voor onze casting op 24 oktober, in Hamburg.

Model Casting Hamburg: Schrijf je nu in!

Uitnodigingen en 3G regel – Dit jaar willen we nog geen open casting organiseren, maar in ieder geval de eerste met persoonlijke uitnodigingen! Om de casting in kleine kring te laten plaatsvinden, worden het exacte adres en de individuele datum pas met de uitnodiging meegestuurd, na een kleine voorselectie door onze modelscouts.

De eerste stap is om ons wat informatie over uzelf en een foto te sturen. De inschrijving is heel eenvoudig, iets verder naar beneden vindt u het castingformulier, met contactgegevens en foto’s. Onze model scout bekijkt alle aanvragen van tevoren. Afhankelijk van het aantal binnengekomen aanmeldingen wordt hier een kleine voorselectie gemaakt. Daarna zullen individuele, persoonlijke uitnodigingen met een afspraak worden verstuurd.

Zoals altijd zijn er geen beperkingen wat lengte en afmetingen betreft. Stuur ons gewoon uw foto’s en uw gegevens.

Veel succes en misschien tot ziens in Hamburg!

Gieten: aanbrengen in 1 minuut!

Wil je deel uitmaken van de casting? Stuur ons je sollicitatie. We hebben alleen je contactgegevens en een paar foto’s nodig. Natuurlijk wordt alles veilig naar ons verstuurd, met SSL encryptie. We kijken uit naar uw sollicitatie!

 • Uw contactgegevens
 • Natuurlijke foto’s (gewoon met de mobiele telefoon)
 • Beveiligde transmissie (SSL gecodeerd)

Toepassing

  Choose a location

  Name:

  Age:

  Height*

  Dress*

  City:

  Mobile:

  E-Mail:

  Portrait

  Maximum 8 MB / Photo

  Whole body

  Gietprocedure: inleiding, tijd en foto’s

  Model worden in Hamburg – als je nog geen idee hebt hoe zo’n casting in zijn werk gaat, of je hebt nog geen Gosee (kennismaking met een modellenbureau) gehad, dan volgt hier een korte uitleg: Kom naar de model casting zo natuurlijk als je bent. Geen make-up, geen styling, geen voorbereide, uit het hoofd geleerde zinnen. De sfeer bij Model Casting is altijd gemoedelijk en we nemen de tijd voor je, zeker nu er geen open casting meer is, maar casting op uitnodiging!

  Kies een eenvoudige outfit op de dag van de casting, bij voorkeur monochroom in het zwart. Op die manier leidt niets af van jou en je natuurlijke schoonheid. Lengte, prominente gelaatstrekken, rondingen, iedereen heeft een kans bij ons.

  Presentatie en foto’s

  Castings verlopen altijd vrij gelijkaardig, je stelt jezelf kort voor, en als je al foto’s hebt, bekijken ze snel je modellenportfolio. Maar het is belangrijk dat je geen professionele foto’s van fotografen nodig hebt om model te worden. Onze model scouts zien je potentieel zelfs zonder perfecte foto’s. Voor je sollicitatie hoef je ons dus alleen maar eenvoudige foto’s te sturen die je met je mobiele telefoon maakt, met een vriend of met je ouders.

  Tijd en checklist voor modellen

  De casting zelf duurt tussen 5 -15, maximaal 20 minuten, afhankelijk van of je al ervaring hebt als model of niet(New Faces).

  Overigens – je zult als model vaak dergelijke casting’s hebben, hetzij als e-casting of live casting voor klanten (marketing, reclamebureaus, modeontwerpers, art directors, …) – dus zo’n eerste live casting, in een modellenbureau, is een zeer goede training voor je, je eerste opleiding, misschien zelfs voor een carrière in de grote modehoofdsteden en modeweken.

  Als je meer tips wilt voor je allereerste casting bij een modellenbureau, hebben we aan het eind van het castingnieuws een interessant artikel voor jonge modellen, 9 eenvoudige tips voor je eerste modellencasting!

  Onze kleine CM model richtlijn voor afgietsels:

  1. Natuurlijk voorkomen
  2. Geen make-up
  3. Geen styling (outfit, juwelen)
  4. Eenvoudige outfit – zwart shirt/topje, broek en schoenen
  5. Korte introductie – naam, woonplaats, leeftijd, hobby’s, talen, …
  6. Heb je al ervaring? Toon uw modellenportefeuille
  7. Rennen – Little Catwalk
  8. Polaroid – Natuurlijke foto’s van de model scout
  9. Geintje.

  PS: Vergeet niet te glimlachen!

  Adres en datum: Uitnodigingen

  Het exacte adres wordt na de voorselectie aan de individuele kandidaten meegedeeld. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat er volgens de huidige voorschriften niet te veel mensen op de castingplaats zijn. Wij wensen u veel succes met uw sollicitatie en misschien zien we u op 24 oktober in Hamburg.

  • Individuele uitnodigingen voor een afspraak
  • Adres + datum met uitnodiging

  Je eerste bezoek aan Hamburg? Velen willen model worden op de leeftijd van 15, 16 en misschien, ben je op weg naar Hamburg voor de eerste keer. Welkom in de stad!

  Weg van castings en banen, Hamburg is zo mooi! Hier ziet u het ultieme uitzicht, op de haven van Hamburg.

  Voorbereiding: 9 eenvoudige tips

  Zoals beloofd vooraf, hier zijn negen eenvoudige tips voor uw casting voorbereiding. Het maakt niet uit of het Hamburg of Londen is, met een goede voorbereiding zult u nog meer zelfvertrouwen hebben bij de casting! Van voorbereiding, tot introductie, tot foto’s, make-up en styling. Leer alles wat je moet weten voor je eerste modellenbureau casting: