Mode merken voor hoge mode: Balenciaga, Dior, Louboutin en Versace

High Fashion Fashion – Of het nu gaat om luxe truien, luxe jeans, luxe schoenen of luxe accessoires, de luxe wereld van vandaag presenteert een enorme selectie van high-end mode stukken voor mannen en vrouwen. Op zoek naar de perfecte Burberry trenchcoat en bijpassende Dior tas? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vindt u de hipste high fashion merken, of het nu gaat om alledaagse kleding, avondkleding of haute couture mode. Laat je inspireren!

Modemerkenlijst voor hoge mode

Luxe Mode Merken – Vind de beste en hipste luxe mode merken:

Mode merken als voor high fashion: Vegan mode en Fairtrade mode

U bent op zoek naar modemerken voor schoenen en Italiaanse mode. Lees dan zeker de volgende artikelen zodat u niets mist:

Veganistische modemerken: diervrije materialen, kleding van Bleed en Stella McCartney

Steeds meer mensen hechten belang aan duurzaamheid, eerlijke handel en dierenwelzijn. Iedereen weet het: veganistische voeding is trendy. Maar voor veel mensen betekent “veganistisch” meer dan alleen eten – het is een hele levensstijl die ook mode omvat. Veganistische kleding is juist daarom een goed alternatief voor de conventionele mode; er is geen dierenleed en het ziet er ook nog eens stijlvol uit.

Fairtrade mode merken:

Kleding wordt eerlijk geproduceerd als de producenten die de kleding maken zelf bepalen hoe zij te werk gaan, basisrechten hebben, van hun werk kunnen leven en als het werk geen schade toebrengt aan de gezondheid. De kleding moet ecologisch geproduceerd zijn, wat betekent dat duurzame materialen zoals Tencel of biologisch katoen moeten worden gebruikt en verwerkt. Duurzaamheid en haute couture lijken op het eerste gezicht misschien niet samen te gaan, maar dat is wel degelijk het geval. Ten laatste sinds Stella McCartney het gebruik van alle dierlijke ingrediënten in haar collecties verbood.

Mode merken: Lijst

Bent u op zoek naar modemerken voor alle categorieën, of het nu gaat om schoenen, tassen of jeans? Dan ben je hier aan het juiste adres. In onze gids met modemerken vindt u alle modemerken, of het nu gaat om tassen, Spaanse mode of avondkleding.