Nagelfolie: trends, holo-effect & designer folies

Nagelfolie – snel, makkelijk & lang houdbaar? Wie zijn natuurlijke nagels visueel wil verfraaien, heeft verschillende mogelijkheden om zijn nagels te versieren. Naast nagellak, extravagante nageldesigns en gelnagels, is nagelfolie de laatste jaren erg populair geworden. Nagelfolie is gemakkelijk te gebruiken en laat de nagels schitteren in alle denkbare kleuren en patronen. Hier vindt u video’s over verschillende nagelfolietrends. Probeer het eens! Meer over handverzorging hier. Terug naar Nagelverzorging en terug naar de Schoonheidsgids.

Plak holo nagelfolie op

Schijn helder als een diamant! De holografische nagelfolie fonkelt in prachtige regenboogkleuren. Met dit holo-effect ben je een echte blikvanger! Leer in deze video hoe je de holo-nagelfolietrend nabootst.

  • Voorbereiding: Nagelriemen zachtjes terugduwen, nagels in de juiste vorm vijlen, vervolgens de nagels schoonmaken en vet verwijderen.
  • Hou vol: Kies de juiste maat folie, plaats de nagelfolie in het midden van de nagel en druk deze naar beneden.
  • (Chroom: desgewenst deppen met chroompoeder).
  • Fix: Fixeer de nagelfolie met een dun laagje top coat.

Designer nagelfolie opplakken

In deze video leer je hoe je heel gemakkelijk coole designer nail foils aanbrengt. Met deze folies bent u gegarandeerd de absolute blikvanger!

  • Knip de spijkerfolie op maat
  • Breng folie gel aan, laat even drogen
  • Plaats de nagelfolie op de nagel en druk de nagelfolie met een folie-applicator gelijkmatig op alle punten aan.
  • Verwijder voorzichtig de nagelfolie van de nagel
  • Top Coat aanbrengen

10 tips om je nagelfolie langer mooi te houden

Wij vertellen u 10 geheimen om uw nagelfolie beter te doen houden en vooral om ze overal aan te brengen. Probeer het maar uit!

Verzorgingstips: Nagel ontwerpen & benen scheren

Meer tips over nagelverzorging en beenverzorging voor jou!

Nageldesigns: Pasteltinten en golven

Dat iets voor je nagels! Alle vrouwen weten dat niet alleen de outfit trendy kan zijn. Vooral modellen kunnen een outfit opfleuren met een mooie manicure, of zelfs een absolute blikvanger worden. In dit artikel vind je een aantal video’s, waaronder stijlen voor de herfst Laat je inspireren voor je volgende manicure!

Benen scheren: Hacks & Scheerschuim

Wil je gladde, gladgeschoren benen voor de zomer of ben je een model en heb je perfect geschoren benen nodig voor je volgende shoot? In dit artikel lees je hoe je je benen op de juiste manier scheert, welke producten je voor en na het scheren moet gebruiken en hoe je huidirritaties voorkomt.

Beenverzorging: tips, scheren en meer

Hier vindt u nuttige tips over het thema beenverzorging.

Nagelverzorging: tips, nagels, fouten en meer

Hier kom je terug bij het nagelverzorging overzicht.