Nageldesigns: pasteltinten, golfvormen & herfstdesigns

Nageldesign – Dat ene beetje voor je nagels! Alle vrouwen weten dat niet alleen de outfit trendy kan zijn. Vooral modellen kunnen een outfit opleuken met een mooie manicure, of er zelfs een absolute blikvanger van maken. In dit artikel vind je video’s over de hotste nageldesigns, stijlen voor de herfst en meer. Leer meer over de nagelfolietrend in een extra artikel! Laat je inspireren voor je volgende manicure! Lees hier meer over handverzorging. Terug naar Nagelverzorging en terug naar de Schoonheidsgids.

Eenvoudige & trendy nagelontwerpen

Naast monochrome nageldesigns zijn er eindeloos veel manieren om je nagels op te vrolijken. Van de populaire pasteltinten tot coole golvende vormen, het is allemaal te zien in deze video!

Nagel ontwerpen voor de herfst

De herfst biedt vele coole motieven voor je nagels. Vooral de vele kleurrijke bladeren kunnen mooi en doeltreffend op vingernagels worden aangebracht. Deze video presenteert u een aantal nageldesign ideeën voor de herfst. Word een blikvanger met je coole herfstnagels!

Glazige Naakte Nagels

Wil je natuurlijke, mooie nagels? Kijk dan eens naar deze handleiding! Leer hoe u uw eigen klassieke nude nagels kunt creëren en zwakke natuurlijke nagels kunt bestrijden.

Verzorgingstips: veelvoorkomende fouten & nagelfolie

Meer tips voor nagelverzorging!

Foute nagellak: Tips, trucs en meer

Is de nagellak dof, blijft hij niet lang zitten of vormt hij belletjes? Er zijn veel redenen waarom nagellak er niet zo goed uitziet als je had gehoopt. In deze video leer je handige tips & tricks, alsook DOs & DON`Ts bij het aanbrengen van nagellak om eindelijk mooi gelakte vingernagels te hebben.

Nagelfolies: Holo effect & designer folies

Wie zijn natuurlijke nagels visueel wil verfraaien, heeft verschillende mogelijkheden om zijn nagels te versieren. Naast nagellak en gelnagels is nagelfolie de laatste jaren erg populair geworden. Nagelfolie is gemakkelijk te gebruiken en laat je nagels schitteren in alle denkbare kleuren en patronen. Hier vind je video’s over verschillende nagelfolietrends. Probeer het maar uit!

Beenverzorging: tips, scheren, epileren, harsen & meer

Hier vindt u nuttige tips over het thema beenverzorging.

Nagelverzorging: tips, nagels, fouten, ontwerpen & meer

Hier kom je terug bij het nagelverzorging overzicht.