Residenz, Cinedom en Open-Air – De spannendste bioscopen van Keulen

Korte URL, Volgen, Monitoring, Rapportage, Influencer, Campagne, Prestatiemeting, KPI

Bioscoop programma, bioscoop preview, drive-in bioscoop, bioscoop pagina, openlucht bioscoop, films, romantiek, date

Heb je nog een plan nodig voor je vrijdagavond in Keulen? Het is te koud buiten om iets te doen, maar ook te slecht om de avond thuis door te brengen. Dan is de bioscoop altijd een goed alternatief. In het mooie Keulen is er niet alleen een aanzienlijk aanbod van conventionele bioscopen, maar ook enkele specials, zoals: de openluchtbioscoop bij de kraanhuizen of een drive-in bioscoop in Porz. De selectie spreekt voor zich. Wij van FIV hebben de hoogtepunten van de stad voor u op een rijtje gezet – geniet ervan!

Residenz – edele bioscoop aan de Hansaring

Laat me u voorstellen aan een van de nobele bioscopen van Keulen, de “Residenz”. Het bijzondere aan deze bioscoop is niet alleen de mooie en luxueuze ambiance, maar ook de mogelijkheid om na een bezoek aan de bioscoop een heerlijke cocktail te drinken.

https://www.instagram.com/p/BcqiwmxjLjg/

Cinedom – bioscoopervaring in het Mediapark

Direct aan het Mediapark in Keulen ligt een bioscoopgigant, het Cinedom. Het is niet alleen de op vier na grootste bioscoop in zijn soort, maar ook een van de populairste bioscopen in Keulen.

https://www.instagram.com/p/Bjbtf68hvf7/

Sion Zomerbioscoop – Bioscoopavond onder de sterrenhemel

Zelfs op warme zomerdagen valt er niets af te dingen op een bezoekje aan de bioscoop. Maar als de zon schijnt en het mooi weer is, wil je niet per se in een donkere bioscoopzaal zitten. Hier is onze redactionele tip: De Sion Zomerbioscoop. Deze bioscoop biedt de perfecte gelegenheid om ook op warme dagen een film in de bioscoop te bekijken. En u mag het prachtige uitzicht op de kraanhuizen en de Dom van Keulen niet missen.

https://www.instagram.com/p/BXbKJoqA2M_/

Cinenova – Bioscoop, openlucht en live ballet

De bioscoop “Cinenova” staat bekend om zijn gevarieerde programma. U kunt er niet alleen de volgende bioscoophits bekijken, maar ook genieten van een gevarieerd openluchtgevoel. Bovendien zijn er live-uitzendingen van onder meer ballet, zoals in bijna geen enkele andere bioscoop. Het pakket wordt dan afgerond met een prachtige biertuin en restaurant. Et Voilà – je zaterdag is gered.

https://www.instagram.com/p/BuDi8gWnLW3/

Filmpalast Köln – filmavond op de Rudolfplatz

https://www.instagram.com/p/Bc-9jw5j7L0/

DRIVE IN drive-in bioscoop Keulen Porz

Bioscoop zoals in de jaren 50 in Amerika. De DRIVE IN drive-in bioscoop in Keulen Porz biedt de perfecte gelegenheid om de oude Amerikaanse cultus te doen herleven en de cinema op een ietwat retro-achtige manier te beleven.

https://www.instagram.com/p/Bk-_iOmnYY6/

Off Broadway – Films uit de hele wereld

En voor de mensen die Duitse of Engelse films beu zijn, is er nu een oplossing. De “Off Broadway”-bioscoop vertoont films uit de hele wereld (Europa, Azië en Afrika) in de oorspronkelijke taal. Maar geen paniek, met Duitse ondertitels natuurlijk! 😉

https://www.instagram.com/p/4G_NElSTyj/

Metropolis Lichtspieltheater GmbH – Original Language Films op de Ebertplatz

https://www.instagram.com/p/BKER58xA_bs/

Top 11 film- en serie-aanbevelingen voor thuis

Grote kaskrakers kunnen natuurlijk niet alleen in de bioscoop worden bekeken. Er zijn ook tal van spannende avonturen te beleven op het beginscherm. Streamingdiensten zoals Netflix maken het mogelijk. Natuurlijk kunt u ook terugvallen op de beproefde DVD of Blue Ray. Nu blijft de vraag, wat te kijken? Hier zijn een paar tips van het redactieteam:

  • De Kroon
  • Seksuele voorlichting
  • Gloed
 • Dode meisjes liegen niet
 • Making a Murderer
 • Ozark
 • Suburra: Bloed op Rome
 • Master of None
 • Stranger Things
 • Bird Box
 • De OA