United Colors of Benetton Video’s: Commercials, Interviews & Campagnes

United Colors of Benetton Videos – Het Italiaanse modemerk werd ooit opgericht met het idee om modieuze gebreide kleding voor een jonge clientèle te produceren. Het merk legt veel nadruk op inclusie en duurzaamheid, wat ook tot uiting komt in zijn campagnes. Net als de merken Gap, H&M en Zara is het merk nu internationaal bekend. Ontdek meer over de collecties van United Colors of Benetton voor vrouwen, mannen en kinderen, campagnes en samenwerkingen in dit artikel. Ook: Interview met ontwerpster Stella Jean.

Zomer- & wintermode voor hem en haar

In de collecties vindt u een ruime keuze aan kleurrijke jurken, individuele jacks en casual outdoorstijlen voor dames en heren. De herfst/wintercollectie toont de verbondenheid met de natuur met buitengewone kleuren en lijnen. Terwijl de zomercollectie zich concentreert op kleurrijke en flitsende ontwerpen.

Herfst / Winter Collectie: Comfortabel en toch stijlvol

Een charmante collectie met een milieuvriendelijk hart voor de natuur, kenmerkende kleuren en lijnen. En een onconventionele touch voor een zachte winterstijl. Ontdek de herfst-winter collectie.

Zomer mode van United Colors of Benetton

Vrouwen hebben een avontuurlijke geest. Hun zomer staat in het teken van pasteltinten. Mannen dromen van nieuwe reizen, met een lichte, afgeronde en nonchalante look op de rug. Ontdek de trendy zomercollectie van Benetton.

Kindercollectie voor de warme zomerdagen

Kleurrijk, casual en trendy – de wereld van Benetton is een plaats van vrijheid waar iedereen doet wat hem gelukkig maakt: Snoopy-strips lezen om te lachen, brullen als een leeuw om van zich te laten horen, de hoogste sprong in basketbal maken. Coole prints, vissershoedjes en nog veel meer wachten op je in de zomercollectie voor kinderen.

Integratiecampagne: mode overwint grenzen

De nieuwe Benetton-campagne van Oliviero Toscani behandelt een thema dat het merk Benetton al lang na aan het hart ligt: Integratie. “Integratie is een belangrijk onderwerp in onze wereld van vandaag,” zegt de fotograaf. “De toekomst zal afhangen van hoe en in welke mate we onze intelligentie gebruiken om met anderen te integreren en angsten te overwinnen.”

Interview met ontwerpster Stella Jean

Het is een debuut in de meer dan 50-jarige geschiedenis van Benetton: Voor het eerst lanceert het traditionele Italiaanse label een samenwerkingscollectie en koos daarvoor de Romeinse ontwerpster Stella Jean – en dus ook een bondgenoot die het sociale engagement van Benetton deelt. De ontwerpster is vandaag bekend om haar multicultureel geïnspireerde ontwerpen, die voor haar ook communicatiemiddelen zijn.

Samenwerking: Depop & Woolmark

Benetton heeft samengewerkt met twee bijzondere merken. Een daarvan is het merk Depop, dat kernwaarden als diversiteit, inclusie en duurzaamheid deelt. De andere is Woolmark, de wereldwijde autoriteit op het gebied van wol.

Benetton x Depop

Een samenwerking die gedeelde kernwaarden viert: Diversiteit, inclusie en duurzaamheid. Een ontmoeting die gekenmerkt wordt door het revolutionaire karakter van Benetton en de energie en expressiviteit van de creatieve gemeenschap van Depop. De collectie omvat kledingstukken die de ziel van Benetton en de centrale rol van kleur uitdrukken. Rugbypolo’s, sweatshirts met kleurblokken, spijkerjasjes met patchworkmotieven, truien met ruitmotieven en linnen shorts.

Benetton x Woolmark

Het kwaliteitsonderzoek dat in ons breigoed wordt verricht, heeft altijd deel uitgemaakt van ons DNA, een stabiele kracht voor uitmuntendheid in onze wol. Voor de herfst-winter presenteert United Colors of Benetton zijn partnerschap met The Woolmark Company, de wereldwijde autoriteit op het gebied van wol.

Meer over United Colors of Benetton

Hier zijn meer feiten en info over het merk United Colors of Benetton.

Merken zoals Benetton: Gap & H&M

Hier hebben wij een lijst van soortgelijke merken samengesteld of u kunt een kijkje nemen in onze lijst van modemerken waar u alle grote labels in één oogopslag kunt zien. Misschien zijn deze twee suggesties niet zo artistiek, maar ze zijn minstens zo high-fashion.

GAP: Hoodie, Sweater, Sweat Jacket & Yeezy

Een merk voor stedelijke mode met een Amerikaanse geest. De GAP-truien met de merknaam erop gedrukt zijn waarschijnlijk het bekendst. De online winkel heeft mode voor alle generaties, van jeans voor heren of dames tot babykleding. Hier vindt u de promotievideo’s van de zomercollectie, die u laten kennismaken met de stukken voor volwassenen, tieners en kinderen. Gevolgd door spots over merkimago’s die gaan over actuele onderwerpen als behoud en diversiteit.

H&M: Mama jeans, satijnen jurk & donutvaas

De Zweedse modeketen Hennes en Mauritz – kortweg H&M – werd in 1947 opgericht door Erling Persson in Västeras, Zweden. De textielhandelsonderneming biedt wereldwijd kleding, accessoires en schoenen voor dames, heren en kinderen aan via detailhandelszaken en via de online shop. Het concept achter het merk is om voortdurend bijgewerkte mode te produceren tegen betaalbare prijzen. H&M maakt deel uit van een van ’s werelds grootste distributiegroepen in de mode-industrie, Inditex, en behaalt een jaaromzet van 24,8 miljard dollar. Het modemerk H&M richt zich steeds meer op ontwikkelingsvraagstukken zoals duurzaamheid. Hier vindt u H&M-collecties met modeshows en reclamespots.

Mode merken: Lijst

Bent u enthousiast over United Colors of Benetton en wilt u meer merken leren kennen? Neem dan een kijkje in onze merkengids en maak kennis met ’s werelds beste modemerken.

Extravagante haute couture. Verfijnde prêt-à-porter. Fijne sportkleding en innovatieve accessoires. s Werelds meest luxueuze modemerken verrukken elk jaar miljoenen mensen en modeliefhebbers met hun exquise collecties. Zij kamperen voor de winkels om de speciale gelimiteerde oplage mee te pikken, staan in de straten van Parijs tijdens de felbegeerde Fashion Week en zitten met grote ogen voor de TV’s om de nieuwste en hipste runway shows te zien. Hier is de ultieme modemerken gids.