Wereld première! Modeshow @ Fashion Week Berlijn, 19.01. om 18:00: Live @MBFW @VOGUE

Op 19 januari 2021 is het zover: Wereldpremière @ Fashion Week Berlin! Na de geweldige slotshow van CM op de laatste #MBFW, zal er dit jaar een modeshow zijn die de wereld nog nooit eerder heeft gezien. De show van MarcCain wordt het hoogtepunt van 2021. We kunnen nog geen details bekendmaken, maar na een lange voorbereiding en productie zullen we u iets presenteren wat nog nooit eerder op de Berlin Fashion Week is vertoond. Met een livestream van Vogue Duitsland. Dit is hoe we de nieuwe twintiger echt aftrappen: Hoe geweldig!

Modeshow: Live Stream (MarcCain)- Countdown

U kunt de livestream van de show vinden op Mercedes-Benz Fashion Week Berlin, Vogue … en hier bij CM!

Top Secret sinds 2020

19 januari 18.00 uur (CET)

Berlijn

Als het gaat om innovaties in de mode-industrie, kijken velen vooral naar de Verenigde Staten van Amerika. De nieuwe ideeën worden geboren in de VS. Deze keer komen de nieuwe ideeën rechtstreeks uit Europa. Voor de allereerste keer in de wereld …

Impressies van de show: virtuele modellen

Screenshot @ Youtube

Live stream: Youtube + Vogue

Wat wij voor 19 januari op de Berlin Fashion Week in petto hebben, zal niet alleen een hoogtepunt voor het publiek zijn, maar ook iets totaal nieuws voor de modewereld. Misschien de eerste stap naar iets totaal nieuws. We kijken ernaar uit u te zien bij de livestream op 19 januari!

We zullen dan de links hier op de blog en op CM Instagram plaatsen.

  • Vogue – Livestream
  • Modeweek Berlijn – Livestream

Laatste Show: lente/zomer collectie

“The sky is the limit” – MarcCain brengt nieuwe ideeën, al bij de laatste show, die natuurlijk ook onder de actualiteit plaatsvond zonder publiek. Binnenkort is het lente en niet veel later zomer: tijd voor inspiratie! Hier is een throwback: de lente/zomer collectie 2021: