Balenciaga x Simpsons: Comic meets Haute Couture @ Paris Fashion Week

Balenciaga x Simpsons – Ongelooflijke samenwerking! Het internationale luxe haute couture merk uit Parijs, Balenciaga heeft een aflevering gelanceerd in samenwerking met de meermaals bekroonde en succesvolle animatieserie “The Simpsons”. De populaire stripfiguren: Homer, Marge, Bart, Lisa en vele anderen, staan model in exclusieve kledingstukken voor het wereldberoemde merk tijdens de Paris Fashion Week. De hoogtepunten van de korte film, de volledige aflevering van 10 minuten, de kleding uit de clip en meer over de modegeschiedenis van het luxemerk, hier voor u.

Balenciaga: Marge verovert de catwalk in Parijs

Het beroemde en begeerde luxe modemerk Balenciaga staat bekend om haute couture, ballonjassen, tassen, parfums en natuurlijk sneakers. De ontwerper Cristóbal Balenciaga ontwierp al in de jaren twintig extravagante en prachtige baljurken, zoals die welke Marge in de clip draagt. Sinds het label in 1917 in Spanje werd opgericht, heeft Balenciaga de modewereld voorzien van glamoureuze stukken en trends.

Extra geproduceerd: 10 minuten Simpsons Special

De populaire personages uit “The Simpsons” lopen voor de beroemde ontwerper, Cristóbal Balenciaga op Paris Fashion Week. Homer is dol op zijn rode jasje van Balenciaga en voelt zich super stijlvol en mooi, zelfs met zijn half kale hoofd. En Marge betovert ook alle gasten van de runway show, in een prachtige gouden jurk met een strik op de rug. Ze krijgt zelfs een staande ovatie en applaus van Vogues hoofdredactrice Anna Wintour zelf. De ontwerper Cristóbal Balenciaga en beroemde fans zoals Kim Kardashian en anderen zijn ook te zien in de 10 minuten durende film over Balenciaga.

Homer, Lisa & Bart in Balenciaga: Volledige Aflevering

Enkele dagen geleden vertoonde het Franse label de korte film in het Théâtre du Châtelet. Het verhaal van de aflevering: Homer wil Marge iets van Balenciaga geven. Het maakt hem niet uit wat het is. Een sjaal, een jurk, het belangrijkste is dat het herkenbaar is van het luxe label en hij maakt zijn vrouw gelukkig. Deze wens wordt vervuld in het Balenciaga Hoofdkwartier en een jurk wordt samen met de rekening naar Springfield gestuurd. Je kunt zien wat er nu gebeurt. Hier is de hele aflevering voor u!

3 It-Pieces van Balenciaga uit de korte film

De personages van “The Simpsons” zijn allemaal gekleed in beroemde bestsellers van Balenciaga. Wij vertellen u meer over 3 it-stukken die in de korte film voorkomen en laten u zien hoe ze er in het echt uitzien.

Marge’s glamoureuze baljurk: gouden klatergoud gevoel

De jurk van Marge is een hommage aan de lente/zomercollectie 2019/20 van Balenciaga, die dé trend van het seizoen presenteerde voor de zeer grote gala-optredens: glinsterend goudlamé in een ruches-look opgeblazen tot een imposante baljurk met een wijde rok en een XL-strik op de rug, het volle klatergoudgevoel.

De ballonjas van Homer: een trendsetter in vurig rood

Het rode ballonjasje van Homer met het witte Balenciaga logo maakte zijn debuut in dezelfde collectie in de zomer van 2020. De extreem coole ballonjaslook in opvallend rood met een uitlopende kraag in combinatie met een zwarte zonnebril vormde het startschot voor de modejastrend voor dames en heren van dit seizoen.

Tingeltangel Bobs Schoenen: Balenciagas Speed Sneaker

Een andere trend die het modelabel inzet, is de Tingeltangel bob in de clip. De unieke snelheidssneaker doet een beetje denken aan laarzen, maar valt onder de categorie sportschoenen.

 

Kanye West, Trends, en Gaming App: Balenciaga

Vandaag de dag zijn vooral Balenciaga tassen, schoenen en sneakers populair, maar het modemerk begon ooit met indrukwekkende haute couture looks. Het label uit Parijs werd zo beroemd dat het nu zelfs zijn dames- en herenmode aanbiedt in het warenhuis KaDeWe in Berlijn. Of ze nu in de uitverkoop zijn of niet, vandaag zijn we vooral dol op de parfums, sneakers, leren jassen en armbanden van Balenciaga. Heb je gehoord over het Balenciaga videospel? Lees hier meer over het beroemde modemerk.

Lees hier alles over het populaire merk:

De beste video’s voor u geselecteerd: