Berlijn: Modellenbureau | CM Gosee Dagen voor nieuwe gezichten 11.8-14.8. – solliciteer nu!

Berlijn – Deze zomer hebben wij een heel speciale aanbieding voor u! Het wordt 35° in Berlijn deze week. Perfect voor ons CM Gosee Days. In plaats van een grote Berlin Fashion Week Casting beginnen we onze CM Gosee Days op maandag. In plaats van 3 uur en tot 150 modellen plannen we 5 dagen en enkele afspraken – passend bij de huidige situatie #staysave

Gosee Days in plaats van Fashion Week Casting

Uw kans op een directe, persoonlijke afspraak. Deze week is onze internationale boeker Natascha in de stad. Samen met onze hoofdscout heb je een unieke kans om de teamleden te ontmoeten met wie je als model zal werken. In plaats van 2 minuten, een kort hallo en dank je wel, krijg je een paar inzichten in het werk, de processen en hoe je stap voor stap wordt opgebouwd tot een Berlijns model.

Normaal organiseren we de grote Fashion Week castings in de zomer. Bij deze casting zijn er soms tot 150 modellen per castingdatum. Vanwege de situatie dit jaar, hebben we besloten om onze zomer Fashion Week casting te wijzigen. In plaats van een week vol evenementen, modeshows en modebeurzen, is het dit jaar 3 dagen Gosees for New Faces.

Je vriendin moet zeker een model worden?

Ken je iemand die zeker zou moeten beginnen met modellenwerk? Vertel het haar of hem dan nu!

Toepassing

Je wilde je altijd al inschrijven voor een model casting bij CM, maar tot nu toe kwam het juiste moment nooit, nu is het hier!

  Choose a location

  Name:

  Age:

  Height*

  Dress*

  City:

  Mobile:

  E-Mail:

  Portrait

  Maximum 8 MB / Photo

  Whole body

  Hoe werkt een casting?

  Voor onze CM Gosee Days in augustus reserveerden wij drie extra dagen en een aparte modelflat waar modellen die vanuit het buitenland naar Parijs reizen gewoonlijk hun tijd doorbrengen. Op die manier hebben we een extra beschermde ruimte en kunnen we elke Carsten als een individuele afspraak houden.

  Een gietafspraak duurt meestal 15 tot 30 minuten, afhankelijk van het aantal details dat wordt toegevoegd. Bijvoorbeeld als u al ervaring hebt opgedaan, uw modellenportefeuille al enigszins is opgebouwd of als u over de voorwaarden beschikt om als model in de grote modehoofdsteden te werken.

  New Faces zijn jonge modellen tussen 14-18 jaar oud. De perfecte leeftijd om naast school stap voor stap met modelbouw te beginnen. Meer informatie vindt u hier:

  Data en adres

  Wegens de huidige situatie houden we geen grote, open casting. Stuur ons een korte sollicitatie voor de castingdagen. Onze model scout bekijkt alle sollicitaties 3 keer per dag.

  De castinglocatie is centraal gelegen aan de Hackescher Markt.

  • 11.08.2020
  • 12.08.2020
  • 13.08.2020
  • 14.08.2020

  Hackescher Markt: Kaart

  Solliciteer nu zonder enige verplichting, veel geluk!

   Choose a location

   Name:

   Age:

   Height*

   Dress*

   City:

   Mobile:

   E-Mail:

   Portrait

   Maximum 8 MB / Photo

   Whole body

   https://www.instagram.com/p/CDqrdu1qXZY/

   Maak deel uit van de volgende CM-generatie

   We zijn op zoek naar de nieuwe generatie! Nieuwe gezichten uit Berlijn.

   In september begint het nieuwe seizoen, modellenwerk in Parijs, Londen, Milaan. Voor onze professionals is het terug naar reclameproducties, fotoshoots en klussen, met alle veiligheidsmaatregelen op hun plaats.

   Als je aan de eisen voldoet – In ons modellenbureau heb je niet alleen kleine baantjes in en rond Berlijn, hier kun je ook grote campagnes of commercials krijgen. Als de omstandigheden gunstig zijn, kunt u ook als model in het buitenland werken en deel uitmaken van de modeweken, bijvoorbeeld in Londen, Sjanghai of New York.

   Wist je dat? CM is het enige modellenbureau in Duitsland dat ook zijn eigen modeshows produceert, zoals hier op de laatste Berlin Fashion Week, voor de grote finale op zaterdagavond, door CM.

   Niet alleen partners van ons agentschap waren te gast, maar ook veel media en beroemdheden. Bijvoorbeeld Sat1 met “Promis Privat” maar ook de laatste GNTM winnares Simone Kowalski.

   CM Models Castings (Videos)

   Hier is een beetje inzicht in hoe model casting werkt.

   Berlijn Mode Week Casting

   Curvy Model Casting

   Interne Modellen Casting: Scouting voor Milaan

   Zodra je 1-2 jaar naast je schooltijd als model hebt gewerkt (opzet, geen fulltime baan), kun je na je afstuderen je internationale modellencarrière beginnen. Hier ziet u een klein voorbeeld van hoe internationale scouting voor Parijs en Milaan in zijn werk gaat.

   Catwalk Coaching: Opleiding

   Wanneer veel nieuwe gezichten samenkomen, soms, één keer per jaar, organiseren we ook een extra training voor onze nieuwe gezichten, als voorbereiding op de grote merken.