Hannelore Kraft: De minister-president (NRW) bezoekt ons modellenbureau

Minister President Hannelore Kraft (SPD) bezoekt ons modellenbureau! Het gebeurt niet elke dag dat je een minister president ontmoet – zeker niet in je eigen agentschap. Maar op 11 augustus stond ze plotseling in de deuropening. – Wow! De minister-president van Noordrijn-Westfalen is Hannelore Kraft zelf. Met een grote entourage: beveiligers in zwarte pakken, twee politieauto’s, fotocamera’s en veel flitslicht. Mevrouw Kraft stelde ons vragen over het bureau, de economische expansie en de sterke digitale aanwezigheid van CM Models. Natuurlijk moesten we ook een paar woorden wisselen over onze naam. Zoals we later hoorden, kon ze de naam ook een paar minuten lang niet uit haar hoofd krijgen. We zijn erg blij met het bezoek en de nieuwe aandacht. Na verschillende mediahuizen zoals RTL, Pro7, Sat1, ZDF, Deutschlandradio & Co. in ons agentschap te hebben gehad, zijn politici, vooral zulke hooggewaardeerde, iets anders.

Dat minister-president Hannelore Kraft ons met een bezoek vereerde, was voor ons een echt hoogtepunt in de zomer van 2016.

 

Politicus en minister-president: Dat is Hannelore Kraft (SPD)

Als minister-president van Noordrijn-Westfalen wordt Hannolre Kraft (SPD) in heel Duitsland gevraagd om advies over politiek, economie en toekomst. Mevrouw Kraft groeide op als een arbeiderskind met een zus, en werd al op jonge leeftijd aangetrokken door de politiek. Zij is sinds 2000 lid van het deelstaatparlement in Noordrijn-Westfalen, was van 2001-2005 deelstaatminister, vervolgens oppositiepolitica en thans minister-president. Sinds 2010 begeleidt zij een zeer belangrijk ambt, aangezien de deelstaat NRW een van de sterkste regio’s van de Bondsrepubliek is. Culturen, economie en internationaliteit komen hier samen.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie