Hong Kong Fashion Week Data: Modeshow, ontwerpers, beurzen en evenementen

Hong Kong Fashion Week – Indrukwekkende skyline, keuken en street fashion: welkom in de wereldmetropool Hong Kong. Mode staat hier hoog in het vaandel. Dat is vooral te zien aan de spannende street looks in de straten van Hongkong, die niet alleen tijdens de modeweek bijzonder zijn. Sinds 1994 is de Hong Kong Fashion Week het grootste mode-evenement in Azië. Naast de HKTDC Fashion Week worden er ook modeweken gehouden in Shanghai en Tokio.

Terug naar overzicht: Modeweken – Alle data.

Hong Kong Fashion Week

Naast de inspirerende streetwear in het zuiden van China kun je nog meer mode en internationale ontwerpers bewonderen tijdens Hong Kong Fashion Week. Hong Kong Fashion Week is een niet te missen evenement in de kosmopolitische stad. Waarom? De topontwerpers van Hongkong zijn internationaal populair!

Kaart en stad in één oogopslag: Hongkong

In de stad met de meeste wolkenkrabbers ter wereld kun je het pure stadsleven ervaren! De straatcanyons, de groene natuur en de fantastische en extreem chique keuken maken Hongkong tot een onvergelijkbare metropool die zeker een reis waard is. Of twee!

Hier krijg je een overzicht van de stad:

Hier zijn de laatste data voor Hong Kong Fashion Week!

Hong Kong Fashion Week 2023

Hong Kong Fashion Week wordt elke zes maanden gehouden en geeft bezoekers een voorproefje van de kleuren, materialen en snits van de komende mannen- en vrouwenseizoenen. Elk jaar in januari presenteert Hong Kong Fashion Week de nieuwe herfst/wintercollecties. De lente- en zomermode wordt daarentegen altijd in april gepresenteerd.

Lente / Zomer modeweek van 19 – 22 april 2023

Parallelle evenementen

Nevenevenementen van de Hong Kong Fashion Week zijn:

  • Hong Kong Huishoudbeurs
  • Hong Kong Geschenken & Premium Beurs

Fashion Week wereldwijd: Alle data

Ken je het al? Fashion Week New York, Los Angeles, Parijs, Milaan, Londen & Berlijn? Ontwerpers, shows en beurzen, lees hier meer over de afzonderlijke Fashion Weeks wereldwijd: