Hong Kong Fashion Week Data: Modeshow, ontwerpers, beurzen en evenementen

Hongkong Fashion Week – Indrukwekkende skyline, keuken en straatmode: welkom in de wereldmetropool Hongkong. Hier wordt mode groot geschreven. Dit komt vooral tot uiting in de opwindende streetlooks in de straten van Hongkong, die niet alleen tijdens de modeweek bijzonder ongewoon zijn. De Hong Kong Fashion Week is sinds 1994 het grootste mode-evenement in Azië. Naast de HKTDC Fashion Week worden er ook modeweken gehouden in Shanghai en Tokio.

Terug naar overzicht: Fashion Weeks – Alle data.

Hong Kong Fashion Week

Naast de inspirerende streetwear in het zuiden van China, kunt u nog meer mode en internationale ontwerpers bewonderen tijdens de Hong Kong Fashion Week. Hong Kong Fashion Week is een niet te missen evenement in de kosmopolitische stad. Waarom? De topontwerpers van Hong Kong zijn internationaal populair!

Kaart en stad in een oogopslag: Hong Kong

In de stad met de meeste wolkenkrabbers ter wereld, kunt u het pure stadsleven ervaren! De straatkloven, de groene natuur en de fantastische en uiterst verfijnde keuken maken van Hongkong een onvergelijkbare metropool die zeker een reis waard is. Of twee!

Hier krijg je een overzicht van de stad:

Hier zijn de laatste data voor de Hong Kong Fashion Week!

Hong Kong Fashion Week 2021

De Hong Kong Fashion Week wordt om de zes maanden gehouden en geeft bezoekers een voorproefje van de kleuren, materialen en snitten van de komende dames- en herenseizoenen. Elk jaar in januari presenteert de Hong Kong Fashion Week de nieuwe herfst/wintercollecties. De lente- en zomermode daarentegen wordt altijd in april gepresenteerd.

  1. Lente / Zomer modeweek van 20-23 april 2022
  2. Herfst / Winter Fashion Week jaarlijks in januari

Parallelle evenementen

Nevenevenementen van de Hong Kong Fashion Week zijn:

  • Hong Kong Huishoudbeurs
  • Hong Kong Gifts & Premium Fair

Fashion Week wereldwijd: Alle data

Weet je het al? Fashion Week New York, Los Angeles, Parijs, Milaan, Londen en Berlijn? Ontwerpers, shows en beurzen, lees hier meer over de afzonderlijke Fashion Weeks wereldwijd: