Interview over het succesverhaal van ons modellenbureau – nu op Gruender.de

Vandaag hadden we een nieuw interview, maar deze keer ging het niet over mode en reclame, maar over hoe we CM Models groot hebben gemaakt en opgebouwd. Om precies te zijn, het gaat over wat ons recept voor succes is.

Hoofd van het agentschap Stephan M. Czaja over succesfactoren voor bedrijven en startende ondernemingen

Naast de hele modewereld en mode online magazine, is ons mode agentschap CM Models ook een interessant voorbeeld van jonge, innovatieve bedrijven voor vele andere media! Bijvoorbeeld voor het start-up platform Gruender.de. Daarom geeft agentschapseigenaar Stephan veel waardevolle tips over het onderwerp marketing en successtrategieën voor jonge ondernemers en startups die op weg zijn.

Wat ons vooruit hielp was vooral het geloof in onszelf, ons idee van een sterk merk, dat we elke dag in het Mediapark van Keulen realiseren: opnames, management en natuurlijk een perfecte zoekmachine-optimalisatie. Vooral de plaatsing op Google, Yahoo, Bing & Co. is tegenwoordig een uiterst belangrijk punt van diversificatie voor bedrijven in vergelijking met andere agentschappen. Als u erin slaagt uw bedrijf hoog te plaatsen, zult u snel nieuwe klanten en projecten verwerven.

Opwindend. Opwindend. Daarom hebben we deze keer met de redactie van Gruender.de gesproken over wat bedrijven succesvol maakt!

Wil je achter de schermen van een modellenbureau werken als booker of agent? Dit zijn onze jobadvertenties voor loopbaanstarters:

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie