Modellenbureau voor mensen met een normaal gewicht – ben ik al een gebogen model?

Modellenbureau voor normaal gewicht – Velen zijn ook op zoek naar een modellenbureau voor normaal gewicht. Hoewel de haute couture en de haute couture de neiging hebben om een dunnere lijn te eisen, zijn er meer en meer klanten die ook gebogen en plus size modellen boeken. Modellen die meer op hun heupen hebben. Maar wanneer wordt iemand een fotomodel en wanneer een gebogen model?

Ons aanbevolen modellenbureau voor normaal gewicht: STIL Models – Commercial & Faces

Normaal gewicht of gebogen?

De gemiddelde vrouw heeft bijvoorbeeld een kledingmaat van 44 (EU). Modellen hebben meestal een kledingmaat van 34, 36 (EU) tot max. 38 (EU) voor vrouwelijke modellen met 179, 180 cm. Dit betekent dat de persoon met “normaal gewicht” al telt als Plus Size / Curved.

Zou je dat gedacht hebben?

Modellen tussen haute couture en mode

Natuurlijk hebben mensen met een gemiddeld gewicht ook hun plaats in de reclame. Dit komt omdat er veel producten zijn waarbij de klanten zich meer met het model moeten identificeren, en de figuur dus authentieker moet zijn.

In de mode, vooral in de haute couture, is het vaak belangrijk dat modellen veranderen, dat ze “er hetzelfde uitzien” zodat niets afleidt van de modelijn. Het is hetzelfde met bijna elke modeshow, de nadruk moet liggen op de collecties (voor kopers, klanten, enz.), niet op het individuele model.

Het is heel anders in de reclame, waar als een gezicht eenmaal succes heeft bij kijkers of klanten, het model vaker wordt geboekt voor klussen. Het beroemde reclamegezicht! Daarom is het ook voor vrouwen- en mannenmodellen met een gemiddeld figuur de moeite waard om een kijkje te nemen bij modellenbureaus, als zij naast het figuur of de verhoudingen ook net dat ietsje meer meebrengen op het gebied van mimiek, persoonlijkheid, uitstraling en emoties!

Wat zijn de vereisten voor modellen?

De verschillende vereisten voor modellen kunnen niet exact worden gedefinieerd. Elke afzonderlijke industrie en elke afzonderlijke sector heeft zijn eigen eisen. In de haute couture vindt u vaak alleen modellen met een lengte van 175 tot 180 cm als het vrouwen zijn, en voor mannen is de regel 185 tot 192 cm.

Waarom is dat? Stel je een modeshow voor, hoe harmonieuzer het beeld tussen de modellen, hoe minder aandacht het individuele model trekt. Over het geheel genomen ligt de nadruk dus duidelijk op de nieuwe modecollectie. Modellen in dit gebied moeten een kledingmaat van 34 of 36 hebben. Als je daarboven staat als vrouw, maar ook als man, ben je geneigd tot het gemiddelde van de maatschappij te behoren. En reclame heeft zulke authentieke modellen nodig! Tip: Te groot voor de catwalk?

Modellenbureau voor mensen met een normaal gewicht – Aanbeveling

Kent u onze Commercial Model Division al? Met STIL Models bedienen wij expliciet klanten op het gebied van reclame en commercials. Hier zijn we vooral op zoek naar sterke gezichten. Neem een kijkje en als je zin hebt, stuur ons dan direct je sollicitatie: