Top Givenchy Videos – Paris Luxury Fashion, Prêt-à-porter & Fashion Show

Givenchy Videos – Geraffineerde finesse, avant-gardistische elegantie en gedurfde vrouwelijkheid – dat is waar het mode-imperium Givenchy voor staat naast de modemerken Chanel, Prada en Dior. Even opwindend als de defilés en emotioneel als de reportages over de razendsnelle opkomst van de modeontwerper zijn de reclamespots van Givenchy. Wij hebben onze hoogtepunten hier voor u samengevat.

Designer mode: Dames, Heren, Modeshows & Co.

Het Franse traditionele huis werd in 1952 opgericht door Hubert de Givenchy. Zijn relatie met Audrey Hepburn speelde een beslissende rol in de creatie van de damesmode. In 1961 creëerde hij de legendarische “little black dress” uit de cultfilm “Breakfast at Tiffany’s”.

Naast haute couture biedt het merk ook luxueuze prêt-à-porter mode en accessoires voor dames en heren. Het wereldberoemde designermerk maakt niet alleen mode voor vrouwen, maar ook voor mannen en kinderen. Wij tonen u de meest spectaculaire modeshows, collecties en de spannende samenwerking met Ariana Grande.

Givenchy: mode die de trends van morgen bepaalt

Het luxemerk Givenchy, opgericht door Hubert de Givenchy, heeft sinds de jaren 1950 een revolutie in de mode-industrie teweeggebracht. De “little black dress” van Audrey Hepburn, de podiumoutfits van Madonna en de trouwjurk van Kim Kardashian – ze hebben allemaal een statement gemaakt en de lijst van successen van het modemerk is lang. Zelfs na het overlijden van oprichter en modeontwerper Hubert de Givenchy, blijft het merk een grote populariteit genieten. Naast kleding en accessoires wordt sinds 1988 ook veel nadruk gelegd op de unieke geurcollecties van Givenchy.

Haute couture, prêt-à-porter en heerlijke geuren

Omgekeerde genderrollen, originele verhaallijnen en dramatische cinematografie. Givenchys commercials zijn innovatief, modern en gedurfd en laten altijd een blijvende indruk achter. Bekijk hier onze favoriete Givenchys reclames.

Moderne herencollectie met een vleugje retro

Deze korte film van Alice Kong, opgenomen in Villa Palmieri in Florence, Italië, toont de activiteiten die de jongens in de zomer van hun leven ondernemen terwijl ze de nieuwe collectie “Nouveau Glitch” dragen. Deze collectie, ontworpen door Clare Waight Keller, past met haar felle kleuren perfect bij de omgeving van de video en de buitengewone modellen.

Dromerige mannequins in kleurrijke haute couture

Voor de jaarlijkse haute couture collectie hebben de ontwerpers van Givenchys 2019 gekozen voor de kleuren blauw en rood. Dit kwam ook tot uiting in de reclameclip. Bijna onwerkelijk marcheerden de modellen door een surrealistisch wolkendek. U kunt het meesterwerk geregisseerd door Neil Krug hier zien.

Geëmancipeerde prêt-à-porter tegen een verleidelijke achtergrond

Mode kan ook hemels zijn. Dat bewees de creatief directeur van Givenchy met de herfstcollectie 2019 onder de naam “Winter of Eden”. Het paradijs van Adam en Eva krijgt zo een feministische draai, die ook in de reclameclip te zien is. Bekijk de clip hier.

Sensuele Eau De Toilette met een charmante verhaallijn

De promotievideo voor het populaire parfum Eau de Toilette is min of meer een korte film van een jongeman op een saai feestje. Op het feest ontmoet hij een vrouw en verdwijnt dan terwijl hij met haar danst in de mysterieuze steegjes van de stad. Deze mannelijke en zelfverzekerde geur heeft mensen geïnspireerd sinds de release in 1974 en werd gecreëerd door parfumontwerper Paul Leger.

Matthew M. Williams’ eerste lentecollectie voor Givenchy

Givenchy presenteert de lente/zomer collectie van creatief directeur Matthew M. Williams. De Amerikaanse modeontwerper heeft al samengewerkt met rapper Kanye West. Zijn visie voor Givenchy is elegant, chic en krachtig – net als deze collectie. Modellen Bella Hadid en Kendall Jenner, evenals de Amerikaanse rapper Carti, presenteren de elegante high-fashion kleding. Wat Kendall Jenner is gelukt, ooit model voor Givenchy, is een grote droom voor veel jonge meisjes die model willen worden. De beste manier om een supermodel als Bella Hadid te worden is om op jonge leeftijd, 14 jaar, model te worden.

Ready-to-Wear Collection: Mode voor Herfst & Winter

De prêt-à-portercollectie voor mannen en vrouwen van Matthew M. William lijkt te zijn gericht op Generatie Z. De mode is voornamelijk zwart en zeer onthullend door de vele uitsparingen. De mode is voornamelijk zwart en zeer onthullend door de vele uitsnijdingen. Voor de koude dagen ontwerpt William grote, harige jassen en vesten. De ontwerper kleedt de modellen ook met bivakmutsen, die een zekere anonimiteit en dramatiek verlenen. De show is al even dramaturgisch als de mode: de zaal is grotendeels zwart, alleen de spotlights zorgen voor helderheid en schijnen op de nieuwe mode.

Haute Couture: Liefdesbrief aan Givenchy

Zoals altijd was Givenchy’s lente/zomer 2020 Haute Couture een hoogtepunt op de Paris Fashion Week. Met zijn laatste Givenchy Haute Couture collectie wilde toenmalig hoofdontwerper Clare Waight Keller een liefdesbrief aan Givenchy schrijven voordat hij het luxehuis verliet. De jurken zijn gebloemd en worden gekenmerkt door zachte kleuren. Delicate volants maken de jurken oogstrelend. Traditioneel wordt de damescollectie gekenmerkt door oversized hoeden die het gezicht bijna bedekken. De ontwerper grijpt deze traditie aan en combineert de massieve hoeden met de delicate jurken. De modeshow werd romantisch begeleid door een orkest, dat niet zoals gebruikelijk in de orkestbak stond, maar als onderdeel van de show op stelten in het midden van de catwalk was opgesteld.

Bekende reclame gezichten – Ariana Grande, Marc Jacobs & Co.

De extravagante mode van Hubert de Givenchy is ook al decennia lang beroemd onder de sterren en sterretjes in Hollywood. Geen wonder dus dat de knappe en succesvolle mensen uit de amusementsindustrie ook regelmatig in zijn reclames te zien zijn. Bekijk hier onze hoogtepunten.

Ariana Grande is het nieuwe gezicht van de Givenchy campagne

Zangeres en actrice Ariana Grande is “het nieuwe gezicht van Givenchy” Ze zegt in een interview hoezeer ze het merk bewondert en hoe trots ze is om er deel van uit te maken. In deze korte video wordt Ariana Grande van achteren gefilmd door de Britse modefotograaf Craig McDean, die haar aan de wereld voorstelt als het nieuwe gezicht van het merk Givenchy.

Emotionele campagne van de extra klasse met Charlotte Rampling & Marc Jacobs

Een zeer ongewone video, gefilmd in een filmstudio, met een oudere dame die haar acteertalent voor de camera presenteert. Ze leert ook een jonge man hoe hij voor de camera moet acteren. Wat de laatste woorden van de video “give me Givenchy” betekenen, kun je hier in de clip te weten komen.

Aaron Taylor als romantische hartenbreker voor Givenchy’s nieuwe parfum

Aaron Taylor-Johnson is een jonge Britse acteur die heeft gespeeld in films als “Avengers: Age of Ultron”, “Kick-Ass”, “Savages” en “Godzilla”. In zijn jonge jaren, promoot hij ook het nieuwe parfum “Gentleman Givenchy”. Dit parfum staat voor mannelijke elegantie en werd ontwikkeld door de stichter van het bedrijf, Hubert de Givenchy. Givenchy verkoopt niet alleen een parfumcollectie, maar ook een zeer succesvol cosmeticaproduct, Givenchy Beauty.

Charmant promotieclipje als eerbetoon aan Givenchy’s muze Audrey Hepburn

De promotievideo van de beroemde fotograaf David Sims. Over het parfum L’interdit, werd opgenomen in de Parijse metro en heeft meer dan 14 miljoen views, waardoor het (met een ruime marge) Givenchy’s meest geklikte reclamevideo is. Het parfum uit 1957 werd bijna 50 jaar later opnieuw geïnterpreteerd door Dominique Ropion, Anne Flipo en Fanny Bal. L’Interdit is het eerste parfum dat Givenchy lanceerde en een product van de legendarische vriendschap tussen Hubert de Givenchy en Audrey Hepburn.

Achter de schermen van het Franse mode-imperium

Bijna geen dag op de set is hetzelfde, zeker niet als je iconen van de moderne tijd als Ariana Grande als je publiciteitsgezicht hebt. Ontdek hier hoe een dag voor en achter de camera’s eruit ziet. Ook: Wie was Hubert de Givenchy en hoe werd het een succes? Ook deze vragen worden hier beantwoord.

Spannende dag op de set met popster Ariana Grande

Een “achter de schermen” video van Ariana Grande, waarin je kunt zien hoe leuk ze het vindt om deel uit te maken van de videoshoot voor het merk Givenchy. Je kunt zien dat ze erg trots is om “het nieuwe gezicht” van het modemerk te zijn, zoals ze ooit in een interview zei.

De campagne werd uitgebracht onder de naam “Arivenchy”, wat een combinatie is van de namen Ariana en Givenchy. De zangeres is een sterke, onafhankelijke en wereldwijd zeer invloedrijke vrouw die de geest van Givenchy belichaamt. De collectie bestaat uit opvallende feestjurken en elegante zakelijke mode.

Herinnering aan het duizelingwekkende succesverhaal van Hubert de Givenchy

Met de trend van de “little black dress” bracht de Franse mode-ontwerpster niet alleen een revolutie teweeg in de mode-industrie, maar ook in de popcultuur van de 21e eeuw. Leer meer over Givenchy’s bliksemsnelle opkomst hier in de video. In deze korte video vertelt de Parijse modeontwerper en oprichter van het modehuis hoe hij zijn passie voor mode ontdekte. Hij geeft een exclusief inzicht in zijn jeugd en familieachtergrond.

Mode merken zoals Givenchy: Lijst

Ben je enthousiast over Givenchy en wil je meer merken leren kennen? Neem dan een kijkje in onze XXL-gids en maak kennis met ’s werelds beste modemerken.

Extravagante haute couture. Verfijnde prêt-à-porter. Fijne sportkleding en innovatieve accessoires. s Werelds meest luxueuze modemerken verrukken elk jaar miljoenen mensen en modeliefhebbers met hun exquise collecties. Zij kamperen voor de winkels om de speciale gelimiteerde oplage mee te pikken, staan in de straten van Parijs tijdens de felbegeerde Fashion Week en zitten met grote ogen voor de TV’s om de nieuwste en hipste runway shows te zien. Hier is de ultieme modemerken gids.

Merken zoals Givenchy: Yves Saint Laurent en Balmain

Het modehuis Givenchy ontwerpt haute couture mode met Franse chic en presenteert deze in coole modeshows. Ook de luxehuizen Yves Saint Laurent en Balmain verblijden elk jaar duizenden mensen met hun modeshows.

Yves Saint Laurent: Franse glamour en het icoon van de haute couture

Het Franse luxemerk is niet alleen bekend om zijn schitterende geuren, maar ook om zijn expressieve mode. Of het nu om cosmetica of kleding gaat, bij het beroemde merk vindt u diversiteit. De kledingstukken van het merk worden gemaakt door de Belgische modeontwerper en creatief directeur Anthony Vaccerello, die eerder creatief directeur bij Versace was. De modeshows worden gekenmerkt door beroemde persoonlijkheden en betoverende coulissen.

Balmain: Luxueuze Prêt-à-porter & Unieke Samenwerkingen

Emotionele reclameclips. Goed uitziende modellen. Creatieve verhaallijnen. Met Balmain, is er nooit een saai moment. Het is dan ook geen wonder dat het Franse modelabel niet meer weg te denken is uit het internationale modelandschap. Vooral sinds Olivier Rousteing het stokje overnam als creatief directeur, volgde de ene opwindende collectie op de andere, waardoor het merk een nieuwe, modernere touch kreeg – met succes!