Make-Up Artiesten / Make-up Artiesten / Stylisten in Hamburg

Stylisten & Make-Up Artiesten – specialisten van Cocaine Modles bieden u de makkelijkste plaatsingsprocedure in Hamburg. In grote steden als Berlijn, Keulen, Hamburg, Düsseldorf en München bieden de deskundige visagisten en stylingdeskundigen hun buitengewone werk aan. Er zijn geen muren om je creativiteit heen gebouwd. Onze diensten in een oogopslag:

Stylistenbureau voor in Hamburg

Wij weten uit ervaring dat een stylist geen stylist is! De taken op de werkterreinen verschillen soms sterk van elkaar. Het vermogen om in teamverband te werken, een communicatief karakter en het prettig vinden om dagelijks met vreemden te werken zijn onontbeerlijk. Het stylen van een bekende persoonlijkheid op een evenement vereist andere vaardigheden dan bijvoorbeeld het stylen van een fotoshoot. Bij omvangrijke producties brengen professionele stylisten hun ervaring mee naar de filmset. Onze agenten wachten op uw telefoontje!

Boek Make-Up Artiesten voor Shoots in Hamburg

Onze medewerkers helpen u graag verder als u een uitstekende visagist of stylist wilt boeken in Düsseldorf, Keulen, München, Hamburg en Frankfurt. Wij bevelen hoogwaardige hairstyling en make-up aan voor uw reclamespot of volgende runway show.

Sterke looks voor modellen, VIP’s en meer: make-up artiesten

Als agentschap bieden wij eersteklas visagisten / haarstylisten en make-up artiesten in Hamburg voor gerenommeerde reclamebureaus, videografen, beautymerken en productiemaatschappijen. Al onze make-up artiesten leggen bijzondere nadruk op hygiëne en kwaliteit. Wij besteden ook aandacht aan de positieve stemming van de Hamburgse reclameproductie. Als het gaat om haar, make-up en styling, helpen onze artiesten evenementenplanners, reclamebureaus en fotografen. Verhoog de kwaliteit van uw producties door middel van workshops. Onze make-up workshops zijn zeer populair bij merken, van persoonlijke coaching tot speciale workshops voor mode make-up. Absoluut voordeel voor in-house reclame producties. Meer over ons media- en reclamebureau.

Zo bereikt u de hoogste kwaliteit voor uzelf en al uw cliënten. Concentreer je. Concentreer je volledig op de zaak. Boek onze haar & make-up artiesten ook in! Boek onze visagisten ook in: