Restaurant tips in Los Angeles: Vegan Bowls, Sushi & Salades

Restaurant Tips – Waar kan je het beste ontbijt of lunch krijgen in Los Angeles? Los Angeles is de stad van de gezonde levensstijl, dus je kunt model worden in Los Angeles. Veel cafés bieden trendy drankjes, smoothies, bowls of heerlijke salades. Probeer uw favoriete sushi, nieuwe veganistische schalen of oosterse gerechten. Er zijn echter niet alleen goede restaurants, maar er zijn ook superlekkere cafés in LA waar je pasta, pizza, hamburgers etc. kunt vinden. Probeer het uit, je zult niet teleurgesteld zijn! Met een volle maag, ga je naar een van de beste hotels in Los Angeles.

Top restaurants in Los Angeles

Wat is een betere manier om je tijd door te brengen dan onder de warme Californische zon? Opdat ook u goed kunt eten en weet waar de beste eetgelegenheden in Los Angeles zijn, volgt hier een lijst van de beste restaurants. Hier vindt u alles, maar vooral gezonde dingen die bijdragen tot een evenwichtige voeding. Natuurlijk zijn er een paar uitzonderingen verborgen in de lijst.

Onze tips voor modellen: uit eten in Los Angeles, chillen, snacken of zelfs studeren in de stad van de dromen.

Plant Food & Wine: Veganistisch en plantaardig

Wijnkenners en -liefhebbers kunnen hier genieten van een uitgelezen druppel, vergezeld van lokale en plantaardige gerechten. Zoals de naam van het restaurant al doet vermoeden, is Plant Food + Wine een veganistisch restaurant dat bij elk gerecht bijpassende wijnen aanbiedt.

 • 4.6 / 5.0 (274 beoordelingen op Google)
 • Adres: 1009 Abbot Kinney Blvd, Venice, CA 90291, Verenigde Staten
 • Telefoon: +1 310-450-1009

Kaart: U kunt de Plant Food & Wine hier vinden:

Bavel: Oosterse smaken en gerechten

Bavel, in het Downtown Los Angeles Arts District, is een Midden-Oosters restaurant van chef-koks Ori Menashe en Genevieve Gergis. Ori en Genevieve hebben hun roots in Israël, Marokko en Turkije en wilden altijd al een restaurant openen dat de keukens van hun familie laat zien en de smaken en gerechten waarmee ze zijn opgegroeid samenbrengt.

4.7/ 5.0 (331 beoordelingen op Google)

 • Adres: 500 Mateo St, Los Angeles, CA 90013, Verenigde Staten
 • Telefoon: +1 213-232-4966

Kaart. Hier is de Bavel in LA:

Gracias Madre: Kommen & Guave

Hier vind je koele drankjes en een geweldig en modern menu. Er zijn schalen en geweldige voorgerechten. De filosofie van het restaurant is agave. Alle geserveerde drankjes zijn gebaseerd op de plant, zoals tequila, die we waarschijnlijk allemaal kennen.

4.5 / 5.0 (1.657 beoordelingen op Google)

 • Adres: 8905 Melrose Ave, West Hollywood, CA 90069, Verenigde Staten
 • Telefoon: +1 323-978-2170

Dit is waar Gracias Madre is gevestigd in West Hollywood:

Zinqué: Salades & Bowls

Brunch, lunch en diner. Zinqué heeft het allemaal. Salades, schalen voor de lunch of zelfgemaakt gebak voor het ontbijt? Bij Zinqué vindt u op elk moment van de dag wat u zoekt. Maar u kunt er ook ’s avonds een tafel reserveren en in een geweldige ambiance een drankje drinken of dineren.

4.4 / 5.0 (293 beoordelingen op Google)

 • Adres: 600 Venice Blvd, Venice, CA 90291, Verenigde Staten
 • Telefoon: +1 310-437-0970

De Zinqué bevindt zich hier:

The Rose Venice: vegetarische gerechten

“The Rose Venice” is een iconisch restaurant in het hart van Venetië dat sinds 1979 zowel de lokale bevolking als reizigers bedient. Nu, jaren later, heeft chef-kok Jason Neroni de wortels van The Rose behouden, die de inwoners van LA kennen en waar ze van houden, terwijl hij zijn seizoensgebonden, wereldwijd beïnvloedde keuken introduceert.

4.3 / 5.0 (1.852 beoordelingen op Google)

 • Adres: 220 Rose Ave, Venice, CA 90291, Verenigde Staten
 • Telefoon: +1 310-399-0711

Je kunt de Rose Venice hier vinden:

Nobu: wereldberoemde sushi

Een must voor sushi liefhebbers. Deze high-end sushiketen is wereldwijd bekend en verkrijgbaar in verschillende steden over de hele wereld. Je krijgt uitzonderlijke creaties samen met geweldige drankjes, maar alles tegen een hoge prijs. Dus het is een echte ervaring.

4.4 / 5.0 (520 beoordelingen op Google)

 • Adres: 903 La Cienega Blvd, Los Angeles, CA 90069, Verenigde Staten
 • Telefoon: +1 310-657-5711

Nobu is hier gevestigd:

Los Angeles Restaurants in Conclusie

De veganistische gemeenschap in L.A. is enorm, dus het zal niet moeilijk zijn om je favoriete vegetarische of veganistische restaurants te vinden. Als u op zoek bent naar salades en bowls, zult u ze ook vinden, en als u in de stemming bent voor iets hartigs, kunt u gemakkelijk gaan voor pasta, pizza of hamburgers.