Miami Fashion Week Data: Modeshow, ontwerpers, beurzen en evenementen

Miami Fashion Week – Bikini’s, palmbomen en sterren in overvloed: Welkom in Miami. Miami Fashion Week cultiveert de mode-industrie in Miami, de thuishaven van vele kunstenaars en ontwerpers, en bevestigt de reputatie van de stad als een bruisend modecentrum. Naast de klassieke modeshows in de VS, zoals in New York en Los Angeles, vindt de Miami Fashion Week één keer per jaar plaats in het zonnige Miami Beach, met beroemde ontwerpers en supermodellen. Vind alle data, shows en meer hier.

Terug naar overzicht: Fashion Weeks – Alle data.

Miami Fashion Week

Miami Fashion Week, beter bekend als de Miami Swim Week, presenteert 4 dagen lang de nieuwste cruise-, resort- en voorjaarscollecties van topontwerpers van over de hele wereld. Het begon in 2008 met Karl Lagerfeld die de Chanel Resort Show hield in The Raleigh Hotel op South Beach. Deze geweldige show maakte de weg vrij voor andere luxe modemerken om hun collecties in Miami te tonen. Elk jaar trekt de mode-elite naar Miami om een glimp op te vangen van de nieuwste zwem- en badmodetrends die net van de catwalk komen. De stad is een mode-hotspot geworden, niet in het minst dankzij het talent en de fantasierijke lijnen van haar jongste ontwerpers.

Kaart en stad in een oogopslag: Miami

Welkom in het zuidelijkste puntje van Florida. Turquoise wateren, Miami Beach en trendy nachtclubs. Hier is het leven een permanente vakantie die nooit verveelt. Tot 300 dagen zon per jaar, zandstranden met palmbomen, dromerige golven en bijpassende kunst en cultuur.

Hier krijg je een overzicht van Miami:

Hier zijn de laatste data voor de Miami Fashion Week!

Miami Fashion Week 2021

Een van de heetste evenementen van het jaar in Miami! En de Miami Swim Week stelde niet teleur. De catwalk toonde de nieuwste trends en mode van merken en ontwerpers als Forever 21, Honey Birdette, Breezy Swimwear, Swim With Poppies, Bukie Ade en boohoo, dat voor het eerst zijn zwemkleding op de catwalk presenteerde – en nog veel meer. Sterren als Purple Miami en Saweetie waren ook aanwezig op de Miami Swim Week van dit jaar. Scroll door om een paar van de heetste foto’s te zien, rechtstreeks van de catwalk!

Tientallen bekende en nieuwe merken presenteerden collecties met levendige kleuren, sexy snits en verbluffende stijlen op modellen van alle maten en lichaamstypes. Nu de wereld opengaat voor reizen, kunt u inspiratie halen uit de Swim Week-trends voor uw strandvakantie, tropisch uitje of loungen aan het zwembad en het hele seizoen lang op de hoogte blijven van de zwemkledingtrends.

  1. 6 juli – 11 juli 2021 Miami Swim Week
  2. 8 juli – 12 juli 2022 Miami Swim Week – Sharnel Guy Designs

Lente / Zomer mode 2021

Forever 21, Sports Ilustrated en Bohoo, hier zijn de hoogtepunten van de zomercollecties die in Miami Beach werden gepresenteerd.

Fashion Week wereldwijd: Alle data

Weet je het al? Fashion Week New York, Los Angeles, Parijs, Milaan, Londen en Berlijn? Ontwerpers, shows en beurzen, lees hier meer over de afzonderlijke Fashion Weeks wereldwijd: