Miami Fashion Week Data: Modeshow, ontwerpers, beurzen en evenementen

Miami Fashion Week – Bikini’s, palmbomen en sterren in overvloed: welkom in Miami. Miami Fashion Week cultiveert de mode-industrie in Miami, de thuisbasis van vele kunstenaars en ontwerpers, en bevestigt de reputatie van de stad als een bruisend modecentrum. Naast de klassieke modeshows in de VS, zoals in New York en Los Angeles, vindt Miami Fashion Week één keer per jaar plaats in het zonnige Miami Beach, met beroemde ontwerpers en supermodellen. Vind alle data, shows en meer hier.

Terug naar overzicht: Modeweken – Alle data.

Modeweek Miami

Miami Fashion Week, beter bekend als Miami Swim Week, presenteert 4 dagen lang de nieuwste cruise, resort en pre-spring collecties van de beste wereldontwerpers. Het begon in 2008 met Karl Lagerfeld die de Chanel Resort Show hield in het Raleigh Hotel op South Beach. Deze geweldige show maakte de weg vrij voor andere luxe modemerken om hun collecties in Miami te tonen. Elk jaar trekt de mode-elite naar Miami om een glimp op te vangen van de nieuwste bad- en resortmodetrends die net van de catwalk komen. De stad is een hotspot voor mode geworden, niet in de laatste plaats dankzij het talent en de fantasierijke lijnen van de jongste ontwerpers.

Kaart en stad in één oogopslag: Miami

Welkom in het zuidelijke puntje van Florida. Turquoise wateren, Miami Beach en trendy nachtclubs. Hier is het leven een permanente vakantie die nooit verveelt. Tot 300 dagen zon per jaar, zandstranden met palmbomen, dromerige golven en kunst en cultuur die daarbij passen.

Hier krijg je een overzicht van Miami:

Hier zijn de laatste data voor Miami Fashion Week!

Miami Fashion Week 2023

Een van de populairste evenementen van het jaar in Miami! En Miami Swim Week stelde niet teleur. Op de catwalk waren de nieuwste trends en mode te zien van merken en ontwerpers zoals Honey Birdette, Breezy Swimwear, Swim With Poppies, Bukie Ade en boohoo, die haar zwemkleding voor het eerst op de catwalk presenteerde – en nog veel meer. Sterren zoals Purple Miami en Saweetie waren dit jaar ook aanwezig op de Miami Swim Week. Scroll door om een aantal van de mooiste foto’s rechtstreeks van de catwalk te zien!

Tientallen bekende en nieuwe merken presenteerden collecties met levendige kleuren, sexy pasvormen en prachtige stijlen op modellen van alle maten en lichaamstypes. Nu de wereld opengaat om te reizen, kunt u inspiratie opdoen uit de trends van de zwemweek voor uw strandvakantie, tropisch uitje of loungen bij het zwembad en het hele seizoen op de hoogte blijven van badmode trends.

04 juli – 10 juli 2023 Miami zwemweek

Lente / Zomer Mode 2024

  • Juli 2024 Miami Swim Week – data volgen nog

Fashion Week wereldwijd: Alle data

Ken je het al? Fashion Week New York, Los Angeles, Parijs, Milaan, Londen & Berlijn? Ontwerpers, shows en beurzen, lees hier meer over de afzonderlijke Fashion Weeks wereldwijd: