Paris Fashion Week: Herfst/Winter 2021 – De beste shows & ontwerpers

Paris Fashion Week – Van eind februari tot begin maart presenteerden de meest succesvolle en bekende ontwerpers, zoals Burberry, Dior, Louis Vuitton en Co. hun nieuwe herfst- en wintercollecties op de Parijse catwalks. De Parijse modeweek bestaat al sinds 1973 en is daarmee een van de evenementen van de modewereld. Twee keer per jaar verandert de stad van de liefde in de stad van de mode en betovert gedurende een week alle modeliefhebbers en staat garant voor modieuze fascinatie. Hier kunt u zich laten inspireren door de laatste mode.

Het beste van: Chanel, Louis Vuitton & Dior

Van de grootste trends tot de meest begeerde collecties van het seizoen, Harper’s Bazaar heeft alles op een rijtje gezet wat je moet zien tijdens Paris Fashion Week Autumn/Winter 2021. Van de modeshows van Louis Vuitton in de galerijen van het beroemde Louvre Museum tot de show van Dior in het Château de Versailles, het is er allemaal. U krijgt volop mode-inspiratie van merken als Chanel, Givenchy en Miu Miu.

Parijs Stad

Meerdere keren per jaar komt de internationale modewereld bijeen in Parijs. Met korte vliegafstanden naar Milaan, Londen en Berlijn, het modehoogtepunt in Europa.

Top 8 Shows in Parijs

Van Louis Vuitton tot Dior en Hermès. Hier zijn de beste shows en ontwerpers van de herfst-wintercollecties 2021. Laat u inspireren door de Parijse modewereld.

Louis Vuitton

Gebroken wit

Chanel

Dior

Burberry

Miu Miu

Balmain

Givenchy

Ken je het al?

Twee ontwerpers die je zeker moet leren kennen! Nina Ricci en Nehera presenteren hun prachtige collectie tijdens Paris Fashion Week.

  1. Nina Ricci
  2. Nehera

Nina Ricci

Fantasie en hedendaagse romantiek ontmoeten elkaar, de stijl van ontwerpster Nina Ricci steunt niet op kortstondige modetrends maar op individuele accenten.

Nehera

Nehera kleding combineert unieke vormen met tijdloze stijl en hoogwaardige materialen. Laat je betoveren door de mode van Nehera.

Parijs: alle data in een oogopslag

Paris Fashion Week – Gedurende enkele weken per jaar draait alles hier om mode! Naast de modeweken in New York, Milaan en Londen is de Parijse modeweek een van de “Grote Vier” in de modewereld. Tijdens deze periode komen modellen, ontwerpers, bekende namen uit de modewereld, de pers en belangrijke insiders van tijdschriften, agentschappen en modehuizen samen om de nieuwste collecties op de catwalk te zien.