Haarstyling tips: Bella Hadid, Kylie Jenner & Tips

Kapseltips – Welke vrouw droomt niet van snelle kapsels die kunnen worden gecreëerd zonder veel tijd te besteden ? Haar kan uw uiterlijk immers in een oogwenk verbeteren en daarom is styling voor velen belangrijk. En we weten het allemaal, er is niet altijd genoeg tijd om mooie kapsels tevoorschijn te toveren. Daarom hebben we de beste en snelste haarstijltips van sterren als Bella Hadid, Kylie Jenner en co. Wil je je haar beschermen tegen de stress en spanningen? Creëer dan een perfecte basis met onze haarverzorgingstips en de optimale haarverzorgingsroutine om je haar te beschermen tegen gespleten haarpunten en haarbreuk. Laat ons u inspireren! Lees hier meer over Beauty Tools. Terug naar Haarverzorging en terug naar de Beauty Gids.

Hoge Pony om te imiteren zoals Bella Hadid

Er is maar één grote beroemdheid nodig om een look weer trendy te maken. Nu heeft Bella Hadid de retro franjestrend terug in de mode gebracht. Sterren als Kim Kardashian, Kylie Jenner, Normani en co. gaan met de nieuwe look. Daarom staat de “hoge pony” in onze top styling tips. Alles wat je nodig hebt voor deze must-have look:

  • Kam
  • Ronde borstel
  • Hairspray

Gigi Hadid haar stijl gemakkelijk gekopieerd

Als je een fan bent van supermodel Gigi Hadid, dan is deze stylingtip iets voor jou. We laten je zien hoe je gemakkelijk de populaire Gigi Hadid look kunt namaken.

  • 10 sec: Kam het haar naar achteren
  • 15 sec: Haarmuis
  • 20 sec: Föhnen haar
  • 28 sec: Krul
  • 48 sec: Comb out curls
  • 50 sec: afspoelen van de basis
  • 56 sec: Rugkammen en fixeren met haarlak

Haarspeld de nieuwe trend

De populairste haarspeld looks: ze zijn overal op Instagram, Pinterest, Instagram en andere grote platforms. Doe mee met de laatste trend en style gemakkelijk de perfecte haarclip kapsels.

Verzorgingstips: Trend, snelle kapsels en meer

Wilt u perfect gestyled zijn voor elke dag of avond? Laat je dan inspireren door de stylingtips van de hotste sterren, zoals Gigi Hadid, Kim Kardashian en Co. Gebroken haar? Geen probleem, hier vind je alles wat je moet weten over haar.

Trendkapsels: Hailey Bieber, Kapsels & Trends

Haar kan op de meest uiteenlopende manieren worden geënsceneerd. Het staat voor één ding: vrouwelijkheid. Opgestoken, gekruld of opgestoken: er zijn verschillende kapsels die voor elk haartype een trendy look tevoorschijn toveren en elke vrouw bijzonder maken. Hier vind je alles wat je moet weten over de hotste kapsels.

Snelle kapsels: vlechten, vlechten & meer

Alweer laat, maar je hebt geen zin in saaie kapsels? Als er niet genoeg tijd is om uitgebreid te föhnen, stijlen, krullen of vlechten, heb je kapsels nodig die snel gaan. We laten je zien hoe je in een handomdraai prachtige kapsels creëert.

Gezichtsverzorging: routine, scheren van het gezicht en meer

Het gezicht speelt een centrale rol in de huidverzorging en is het middelpunt van ons lichaam. Er zijn talloze producten op de markt en u vraagt zich wellicht af welke verzorging voor u geschikt is. In dit basisartikel leert u meer over gezichtsverzorging.

Haarverzorging: tips, kapsels en meer

Hier kom je terug op het haarverzorging overzicht.