Palm Angels Videos : Collectie, Modeweek en Reclame

Palm Angels Videos – Het in Los Angeles opgerichte modelabel is bekend om zijn vrijetijdskleding, zoals trainingspakken, voor mannen en vrouwen. Het Amerikaanse label heeft zich wereldwijd gevestigd en is een van de populairste streetwearmerken. Hier vindt u een kleine selectie van de populairste collecties, promotievideo’s en modeshows van het Amerikaanse modehuis. In dit artikel vindt u ook een interview met de oprichter van Palm Angels, waarin hij vertelt over zijn samenwerking met Moncler en wat hem inspireert in zijn werk.

Vrouwen & Mannen: Zomer & Winter voor Mannen

Palm Angels heeft verschillende collecties voor mannen en vrouwen. Het Amerikaanse modelabel presenteerde deze collecties ook op verschillende modeweken. Hier vindt u een kleine selectie van de beste collecties van het label.

Winter: Milaan Fashion Week

In deze collectie, zijn de kleren in grunge of gothic stijl. De modellen dragen kleren die bezaaid zijn. De kleren lijken ook allemaal op elkaar. Voornamelijk geruite overhemden en geruite broeken. De modellen droegen ook leren broeken met studs, leren rokken, leren tops, lakleren broeken, bikerjacks en hoeden met studs.

Zomer: Milaan Fashion Week

Toen Ragazzi, de oprichter van Palm Angels, deze modecollectie ontwierp, dacht hij aan Yosemite National Park. Toen begon hij ook te werken met Under Armour. En toen werkte hij met de Swedish House Mafia. Deze drie factoren hebben een grote invloed gehad op de collectie en zo is het allemaal samengekomen. Ragazzi ontmoette de muzikanten Swedish House Mafia en nam enkele “rave” elementen zoals neon, borstbanden en micro-matrix brillen in zijn collectie op. Wat Yosemite betreft, vonden afdrukken van terreinkaarten en besneeuwde dennenbomen hun weg naar shirts.

Reclames: Moncler x Palm Angels

De modemerken Moncler en Palm Angels behoren tot de meest populaire modemerken ter wereld. De samenwerking is ook een van de meest populaire samenwerkingen van high fashion merken ooit.

Moncler x Palm Angels vest en donsjack

De Palm Angels x Moncler collectie wordt hier gepresenteerd. De collectie bestond voornamelijk uit denim jackets en vesten. De bovenkleding is versierd met badges en patchworkprints. De jasjes en vestjes zijn in glinsterende en hypnotiserende metallic kleuren. De kleuren zijn blauw, rood, zwart, paars, roze en oranje.

Interviews: Francesco Ragazzi

Francesco Ragazzi beantwoordt enkele vragen over zijn samenwerking met Moncler in dit interview. Daarnaast worden enkele kledingstukken getoond en wordt iets verteld over het ontstaan ervan.

Interview met Palm Angels oprichter over Moncler

Palm Angels ontwerper Francesco Ragazzi, geeft WWD’s Style Director Alex Badia een kijkje in 8 Moncler Palm Angels, de uitgebreide tweede collectie van Moncler Genius, en vertelt over hoe vandalisme hem inspireerde.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie