Copenhagen Fashion Week: Lente/Zomer 2021 – De beste shows & ontwerpers

Fashion Week Copenhagen: Lente/Zomer mode – Voordat we naar de grote modehoofdsteden New York, Londen, Milaan en Parijs gaan voor de lente/zomer modeshows 2022, laten we hier de trends en hoogtepunten van de Copenhagen Fashion Week zien: van de laatste trends en coolste street style looks, tot de hotste ontwerpers. Als u op zoek bent naar stijlvolle inspiratie, dan bent u bij CPHFW aan het juiste adres! Wow, zo ver als het oog kan zien. De Copenhagen Fashion Week staat garant voor vakkundige stijlen waar je nog wat van kunt leren. Soms is moed nodig, maar vooral veel laissez-faire. Want Scandinavische meisjes zijn vooral één ding: chill. En dat is precies hoe ze eruit zien.

Kopenhagen Stad

Hier krijgt u een overzicht van Kopenhagen:

Hoogtepunten in Kopenhagen

Hier vindt u veel gerenommeerde ontwerpers tijdens de Copenhagen Fashion Week, van Han Kjøbenhavn tot Aiayu en Marimekko, vele spannende collecties wachten op u. Laat u inspireren door de duurzame lente/zomercollectie.

Han Kjøbenhavn

Aiayu

Henrik Vibskov

Draaien

Ganni

Munthe

Marimekko

Mark Kenly Domino Tan

Ken je het al?

Twee ontwerpers die u niet mag missen zijn Lala Berlin en Berner Kühl.

  1. Lala Berlijn
  2. Berner koeling

Lala Berlijn

Het begon allemaal met een paar gebreide polswarmers van een Berlijnse rommelmarkt: Binnen zeer korte tijd bereikte het label van ontwerpster Leyla Piedayesh een cultstatus. Lala Berlin is niet meer weg te denken uit de modewereld.

Berner koeling

Berner Kühl is een Deens herenkledingmerk, opgericht door ontwerper Frederik Berner Kühl.

Kopenhagen: alle data in een oogopslag

Copenhagen Fashion Week Data – Copenhagen Fashion Week is de toonaangevende tweejaarlijkse Scandinavische modeweek. Kopenhagen onderscheidt zich van de klassieke modeshows in New York, Milaan en Parijs door zijn focus op duurzame mode. In dit artikel vindt u alle belangrijke data en verdere informatie over de shows en modeweken in Kopenhagen.