Modemerken voor avondkleding: Dior, Fendi & OhPolly

Avondjurk. Wie van ons kent het niet? We krijgen een uitnodiging voor een speciaal feest, een chique diner of een bal. Precies, dan moet de juiste avondjurk er zijn. Voor vrouwen is een chique avondjurk een must, en voor mannen een klassiek dinerjasje. Ontworpen om te vieren: hier vindt u de mooiste avondjurken. Feestelijke jurken, elegante kostuums, hoge hakken met rode zolen en luxueuze handtassen voor speciale gelegenheden zijn hier allemaal te vinden. Laat u inspireren door onze lijst met modemerken voor de beste avondkleding.

Avondkleding Merkenlijst

U bent op zoek naar de perfecte avondjurk voor een speciale gelegenheid. Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vindt u de meest gewilde modemerken voor avondjurken – niets staat uw grootse entree nog in de weg!

Modemerken zoals voor avondkledij: jasjes en business wear

Bent u op zoek naar mooie jassen en zakelijke kleding? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Jassen: Armani, Louis Vuitton en Zara

Ze zijn niet alleen functioneel, maar hebben ook karakter. Als we een warme en mooie look willen voor de winter, gaan we voor een chique jas of een kort donsjack. Als we daarentegen een onvergetelijke kantoorlook willen, dan is de oversized blazer precies de juiste keuze. Elk jasje maakt op zijn eigen manier een statement, en daarom is het geen wonder dat veel mensen een passie voor jasjes ontwikkelen.

Zakenkleding: Armedangels, Strellson en Isabel Marant

Een nieuwe baan, een belangrijke opdracht of een chique diner betekent dat er een nieuwe uitdaging in het verschiet ligt. De zakelijke look moet perfect passen. In de zakenwereld is de dresscode klassiek en serieus. Gedempte kleuren zoals wit, grijs, beige en zwart zijn een must. De taak die het mannenpak vervult, wordt overgenomen door het broekpak of het kostuum voor vrouwen. Beide varianten bestaan uit een rok of een broek met een blazer. Onder de blazer wordt meestal een elegante blouse gedragen.

Mode merken: Lijst

Bent u op zoek naar modemerken voor alle categorieën, of het nu gaat om schoenen, tassen of jeans? Dan ben je hier aan het juiste adres. In onze gids met modemerken vindt u alle modemerken, of het nu gaat om tassen, Spaanse mode of avondkleding.