New York Universities & Colleges: Columbia, New York University & Co.

Universiteiten New York – Campusleven, uitgaan met je medestudenten, studeren en leren en tegelijkertijd werken? Om je droom van wonen en werken in New York City waar te maken en je de kans te geven je opleiding voort te zetten, hebben wij de beste hogescholen en universiteiten in New York geselecteerd. Studeren midden in Manhattan aan Columbia of liever in een rustige, mooie buitenwijk van New York aan Fordham University? De keuze is aan jou. Hier vindt u de beste tips voor de universiteiten van New York.

New York: een stad met vele perspectieven

Vooral jongeren voelen zich aangetrokken tot New York. Er zijn de beste universiteiten en hogescholen – in het buitenland studeren is voor velen een grote droom, maar welke universiteiten en hogescholen behoren tot de beste? Daarnaast is er de ongelooflijke levensstijl met vele cafés, restaurants en prachtige parken om te ontspannen en tot rust te komen in de metropool. Veel mensen vechten voor een beurs om deze droom te kunnen vervullen. Als je er meer over wilt weten, lees dan hier!

Columbia Universiteit: Manhattan

Columbia Universiteit is een van de beste in New York. De universiteit is ouder dan de Verenigde Staten en is een van de oudste en meest prestigieuze. Het is gelegen in de wijk Morningside Heights in de deelgemeente Manhattan. Columbia behoort regelmatig tot de top tien van universiteiten in de wereld in ranglijsten van universiteiten. De universiteit heeft een zeer mooie, traditionele campus aan de Upper West Side, een mooie, vrij welvarende en vrij veilige wijk niet ver van Central Park.

 • Sponsoring: Particulier
 • Telefoon: +1 212-854-1754
 • Adres: New York, NY 10027, Verenigde Staten

Hoeveel kost het om aan Columbia University te studeren? De gemiddelde jaarlijkse kosten zonder financiële steun bedragen $79.752, of nog $22.637 met financiële steun.

Kaart en Straatbeeld op campus

Hier vind je Columbia in het midden van Manhattan:

Street View – in het midden van de campus:

New York University in Greenwich Village

De NYU is de grootste particuliere universiteit van de Verenigde Staten met een totaal aantal inschrijvingen van 54.919 studenten – waarvan 21.636 voor bacheloropleidingen en 21.766 voor master- of doctoraalopleidingen of professionele doctoraten. De campus van de universiteit bevindt zich in Greenwich Village in Manhattan, New York en bestaat uit 14 faculteiten en colleges.

 • Sponsoring: Particulier
 • Telefoon: +1 212-998-1212
 • Adres: New York, NY 10003, Verenigde Staten

Hoeveel kost het om aan de New York University te studeren? De gemiddelde jaarlijkse kosten zijn $75.502, maar na financiële steun is het nog steeds een flinke $42.397.

Kaart en straatbeeld in het midden van New York

Kaarten: dit is waar NYU is gevestigd

Street View. Hier sta je op Gould Plaza voor NYU:

Fordham Universiteit: Jezuïetenschool

Fordham University is een particuliere universiteit in New York City. Het is een van de 28 universiteiten die lid zijn van de Association of Jesuit Colleges and Universities. Er zijn momenteel 14.700 studenten ingeschreven.

 • Sponsoring: Particulier
 • Telefoon: +1 718-817-1000
 • Adres: Bronx, NY 10458, Verenigde Staten

Hoeveel kost het om aan Fordham University te studeren? De gemiddelde jaarlijkse kosten vóór financiële steun bedragen $76.891. of $36.301 na financiële steun.

Kaarten en straatbeeld van de Fordham

Fordham Universiteit in de Bronx:

Hier ben je op de groene campus van Fordham:

St. John’s Universiteit: Katholieke universiteit

St. John’s University is een particuliere universiteit in New York City. Met 20.346 studenten is het de op één na grootste katholieke universiteit in de VS, na DePaul University. Naast de hoofdcampus in Jamaica (Queens borough), heeft St. John’s satellietcampussen in Manhattan, Staten Island en Rome.

 • Sponsoring: Particulier
 • Telefoon: +1 718-990-2000
 • Adres: 8000 Utopia Pkwy, Jamaica, NY 11439, Verenigde Staten

Hoeveel kost het om aan St. John’s University te studeren? De gemiddelde jaarlijkse kosten van St. John’s bedragen $63.106 en $25.792 na financiële hulp.

Pace University: twee campussen

Pace University is een particuliere universiteit met een hoofdcampus in New York City en satellietcampussen in Westchester County, New York. De school werd in 1906 opgericht als business school en biedt vandaag de dag ongeveer 100 majors aan in haar zes scholen. De universiteit biedt ook een Master of Fine Arts in acteren aan in de Actors Studio Drama School.

 • Sponsoring: Particulier
 • Telefoon: +1 866-722-3338
 • Adres: One Pace Plaza, New York, NY 10038, Verenigde Staten

Hoeveel kost het om aan de Pace University te studeren? De gemiddelde jaarlijkse kosten hier zonder financiële hulp is $68.252 en na financiële hulp is $29.883.

Icahn School of Medicine at Mount Sinai: Menselijke geneeskunde & biologie

De Icahn School of Medicine at Mount Sinai is een particuliere, door de staat erkende hogeschool in New York City die gespecialiseerd is in menselijke geneeskunde en biologie en deel uitmaakt van het Mount Sinai Health System.

 • Sponsoring: Particulier
 • Telefoon: +1 212-241-6696
 • Adres: 1 Gustave L. Levy Pl, New York, NY 10029, Verenigde Staten

Hoeveel kost het als ik naar de Icahn School of Medicine at Mount Sinai wil gaan? De gemiddelde kosten zijn ongeveer $55.316.

City University of New York: staatsuniversiteit

CUNY is de vereniging voor hoger onderwijs van staatsuniversiteiten in New York City. Net als de State University of New York en de California State University is CUNY een belangrijk stelsel van staatsuniversiteiten in de Verenigde Staten.

 • Sponsoring: New York (staat)
 • Telefoon: +1 212-997-2869
 • Adres: 425 E 25th St, New York, NY 10010, Verenigde Staten

Hoeveel kost het om aan de City University of New York te studeren? De gemiddelde jaarlijkse kosten voor niet-inwoners van de staat New York bedragen $18.600 per jaar.

De topuniversiteiten van New York in vergelijking

Enkele van de beste universiteiten van het land zijn in New York gevestigd. Als je besluit hier te studeren, zul je deze tijd in je leven nooit vergeten. Er zijn tal van perspectieven en beslissingen die je moet nemen over hoe je leven er naast je modellencarrière uit moet zien.