Make-Up Artiesten / Make-up Artiesten / Stylisten in Stuttgart

Stylisten & Make-Up Artiesten Agentschap – Bij CM hebben we een eenvoudige plaatsingsprocedure opgezet voor Stuttgart. De visuele scheppers vertalen steeds opkomende trends in looks en kunnen een nieuwe levenshouding creëren. Make-up artiesten zijn scheppers en experts in hun vak, hun klanten zijn bekende gezichten van over de hele wereld. Onze MUAs en stylisten in een oogopslag:

De perfecte look voor iedereen met de beste make-up artiesten

Ons bureau beschikt over eersteklas visagisten, hairstylisten en make-up artiesten voor gerenommeerde fotografen, populaire merken en filmproducties. Onze focus ligt op het ondersteunen van modebedrijven en TV producties. Op het gebied van haar, make-up en styling ondersteunen onze visagisten reclamebureaus, commerciële fotografen en productiemaatschappijen. Meer informatie? Neem nu contact op!

Stylingbureau: stylisten en visagisten in Stuttgart boeken voor evenementen

CM is het juiste adres om een getalenteerde visagist te boeken voor uw productie in steden als Düsseldorf, Keulen, Frankfurt, München en Hamburg of daarbuiten. Maak uw productie uniek met een geweldige make-up service. Op die manier bereikt u de hoogste kwaliteitsnormen voor u, uw cliënten. Zo kunnen u en uw teams zich volledig concentreren op uw kernactiviteiten. Verhoog de kwaliteit van uw producties door bijscholing. Vooral de make-up workshops zijn erg populair bij de merken, van individuele consulten tot smokey eye make-up workshops.

Boek ervaren stylisten voor Stuttgart

Onze klanten weten dat een stylist geen stylist is. Werkterreinen en situaties verschillen nogal van elkaar op de set. Een ruimdenkend karakter is de beste deugd van de stylist. Natuurlijk vereist het stylen van VIPs voor een gala een andere aanpak dan bijvoorbeeld een fotoshoot. Onze stylisten brengen hun ervaring mee om aan grote producties te werken. Bent u op zoek naar de perfecte stylist voor uw volgende fotoproductie? Bel onze agenten! Boek onze visagisten ook in:

U kunt hier ook meer lezen over ons media- en reclamebureau.