Sightseeing in Los Angeles: Disneyland, Venice Beach & Co.

Modelworden in Los Angeles -Los Angeles, bekend om zijn sterren en sterretjes, heeft meer te bieden dan alleen zijn beroemde inwoners. Als model in Los Angeles kunt u een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden in de hele stad bezoeken. Er zijn tal van vrijetijdsactiviteiten en sightseeingmogelijkheden in Los Angeles. Of het nu gaat om coole restaurants, coole selfie plekken of zelfs parken. In deze korte gids laten we u kennismaken met de bezienswaardigheden die u niet mag missen tijdens uw bezoek aan modellenbureaus. U kunt stoom afblazen in de beste themaparken, een wandeling maken over Venice Beach en gebruik maken van de openluchtgymnastiek, de Santa Monica Pier met kermis verkennen of gaan wandelen in de heuvels van Hollywood. Maak modelbouw extra leuk!

Disneyland: Themapark & Achtbaan

Iedereen kent minstens een handvol Disney-films, of ze nu uit hun kindertijd stammen of de live-actionfilms die ook volwassenen aanspreken. In het bijbehorende themapark kunt u zich onderdompelen in de wereld van Disney en, vooral tijdens een vakantie met kinderen, de films van dichtbij meemaken en kennismaken met de decors en de personages.

4.6 / 5.0 (111.109 beoordelingen op Google)

 • Adres: 1313 Disneyland Dr, Anaheim, CA 92802
 • Telefoon: +1 714-781-4636
 • Openingstijden: De openingstijden variëren van seizoen tot seizoen en zijn afhankelijk van de dag van de week en speciale evenementen. In verband met de Covid-19 pandemie, gelieve de website van het park te raadplegen.

Kaart en wandeling door Disneyland

Dit is waar Disneyland Park ligt:

In het midden van Disneyland! Verken het park via Street View:

Walk of Fame: Foto’s met sterren en sterretjes

De Hollywood Walk of Fame is een straat van sterren op de grond die een grote verscheidenheid van publieke figuren eert. Michael Jackson, Donald Trump en Johnny Depp vinden er hun plaats naast levende, fictieve en honderden andere mensen.

4.0 / 5.0 (31.181 beoordelingen op Google)

 • Adres: Hollywood Blvd en Vine St, Los Angeles, CA 90028
 • 24 uur geopend

Kaart en wandeling over de Walk of Fame

De Walk of Fame bevindt zich hier:

Verken Hollywood Boulevard waar de Walk of Fame zich bevindt:

Hollywood Sign: Landmark Los Angeles

Het Hollywoodteken in de Hollywood Hills mag dan het herkenningspunt van Los Angeles zijn, iedereen heeft het gezien, maar niemand weet wie het heeft gebouwd of hoe het in de bergen is komen te staan. Het kan niet rechtstreeks worden bezocht, maar kan alleen worden gevonden op een bepaald en daarom populair wandelpad en van een afstand worden bekeken.

4.6 / 5.0 (7.415 beoordelingen op Google)

 • Adres: Los Angeles, CA 90068
 • Uitstekende fotoplek

Kaarten en straatbeeld Hollywood Sign

Je kunt het Hollywood teken hier vinden:

Wandel langs het Hollywood Sign Trail:

Rodeo Drive: luxe winkelen

Rodeo Drive is de koninklijke laan van Los Angeles. Designerwinkels omzomen de ene na de andere populaire winkelstraat en nodigen de rijken en de schonen (beroemdheden) van de stad uit voor geweldige shoppingtours. Op straat kunnen autospotters de meest verbazingwekkende sportwagens bekijken en u kunt tijdens uw bezoek dineren in de meest exclusieve restaurants.

4.6 / 5.0 (107 beoordelingen op Google)

 • Adres: Rodeo Dr, Beverly Hills, CA 90212

Hier vindt u Rodeo Drive:

Santa Monica Pier: Draaimolen, reuzenrad & fast food

Een carnaval met een geweldig uitzicht. De Santa Monica Pier biedt niet alleen het geweldige strandgevoel dat Los Angeles te bieden heeft, maar doet ook sterk denken aan een kermis, met een draaimolen, een reuzenrad, talloze kraampjes met fastfood en kleine arcadespelletjes.

4.6 / 5.0 (72.855 beoordelingen op Google)

 • Adres: 200 Santa Monica Pier, Santa Monica, CA 90401
 • Telefoon: +1 310-458-8900

U kunt de Santa Monica Pier hier vinden:

Venice Beach: Skatepark & Outdoor Gym

Venice Beach, ook bekend als Muscle Beach, heeft een enorm skatepark en een gratis openluchtgym waar vele beroemde bodybuilders elke dag hun lichaam tonen naast gewone mensen. Je kunt er natuurlijk surfen, maar je kunt ook gewoon een dagje relaxen in de zon en genieten van het strand.

4.5 / 5.0 (3.248 beoordelingen op Google)

 • Adres: 1800 Ocean Front Walk, Venice, CA 90291

Hier vindt u Venice Beach:

Universal Studios: Film & Televisie Themapark

Als de Disneyland-tour nog niet genoeg was, kunt u ook een bezoek brengen aan de Universal Studios en decors uit een groot aantal films en series bekijken, zoals Wisteria Lane uit Desperate Housewives of een groot deel van de Harry Potter-set. Een belevenis voor jong en oud en precies goed voor filmgeeks.

4.6 / 5.0 (108.051 beoordelingen op Google)

 • Adres: 100 Universal City Plaza, Universal City, CA 91608
 • Telefoon: +1 800-864-8377
 • Openingstijden: In verband met de Covid-19 pandemie, gelieve de website van het park te raadplegen voor de openingsuren.

Universal Studios in L.A. is hier gevestigd:

Een perfecte dag in Los Angeles

Je kunt meerdere perfecte dagen achter elkaar hebben in Los Angeles! Maak gebruik van de vele themaparken die L.A. te bieden heeft of neem een dag de tijd om de Hollywood Hills te verkennen.