Strandmodemerken: Asos, Janthee Berlin & Palm Angels

Strandmode – Het vakantieseizoen staat weer in de startblokken, of het nu aan het strand is of in een warmwaterbad, voor elke vakantie hebben we meestal badmode nodig. Maar zonder de juiste zwemkleding is noch een dagje aan zee, noch een dagje in de spa leuk. Daarom is het hoog tijd dat je jezelf de heetste strandmode trends eigen maakt. Wij hebben een reeks exclusieve en luxueuze merken voor u om uit te kiezen. Laat ons u inspireren.

Strand Modemerken Lijst

U bent op zoek naar exclusieve strandmode. Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier vindt u de beste merken voor strandkleding:

Modemerken zoals voor strandmode: business wear en sportmode

Bent u op zoek naar zakelijke kleding of sportkleding? Hier vindt u meer informatie over de populairste merken:

Zakenkleding: Armedangels, Strellson en Isabel Marant

Een nieuwe baan, een belangrijke opdracht of een chique diner betekent dat er een nieuwe uitdaging in het verschiet ligt. De zakelijke look moet perfect passen. In de zakenwereld is de dresscode klassiek en serieus. Gedempte kleuren zoals wit, grijs, beige en zwart zijn een must. De taak die het mannenpak vervult, wordt overgenomen door het broekpak of het kostuum voor vrouwen. Beide varianten bestaan uit een rok of een broek met een blazer. Onder de blazer wordt meestal een elegante blouse gedragen.

Sportmode: Asics, Under Amour en The North Face

Exclusieve ontwerpen gaan een stijlvolle alliantie aan met functionaliteit, zoals de samenwerking tussen Mary Kantrantzou en adidas onlangs heeft bewezen. De dagelijkse mode wordt steeds sportiever en de sportmode steeds eleganter en luxueuzer. Eén ding is zeker: mooie sportmode verhoogt de motivatie en bevordert de training. In plaats van een losse joggingbroek is de populaire keuze een legging in intens blauw met een effen sportbeha. Maar je kunt dit niet alleen in de buikspierklas dragen, maar ook gemakkelijk combineren met een blazer en jeans.

Mode merken XXL

Bent u op zoek naar modemerken voor alle categorieën, of het nu gaat om schoenen, tassen of jeans? Dan ben je hier aan het juiste adres. In onze XXL Modemerkengids vindt u alle modemerken, zowel voor tassen, Spaanse mode als avondkleding.