Het leven in Los Angeles: Downtown, Hollywood & Skyline

Model zijn in Los Angeles – wonen in Westlake, naar West Hollywood gaan voor een shoot, dan naar een café gaan en genieten van de kunst in het Arts District. Dit is hoe je dagelijkse leven in L.A. eruit zou kunnen zien! U zou ook kunnen kiezen voor een appartement of hotel direct in Downtown Los Angeles. Los Angeles is de grootste en dichtstbevolkte stad van Californië. Er zijn kunstbuurten, beroemdhedenbuurten, en natuurlijk centrale en perifere buurten, die allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben. Het is vaak een beetje moeilijk om model te worden en je te oriënteren in een nieuwe stad en vooral om uit te vinden in welke wijk je het beste past. Daarom is het ook belangrijk om een modellenbureau in de stad te hebben.

Centrum: concertzalen, musea en Chinatown

Hier vind je de beste clubs en bars van de stad. Hoewel je aan de naam zou denken dat je midden in het centrum van Los Angeles bent, is dat niet helemaal waar. Maar downtown is een van de meest betaalbare delen van LA.

  • Bunker Hill

Bunker Hill is een wijk van Downtown L.A. en wordt ook beschouwd als het culturele hart van de stad. Hier bevinden zich veel culturele gebouwen, zoals de Walt Disney Concert Hall of het Museum van Hedendaagse Kunst.

  • Chinatown

Hier vindt u bars, restaurants en kunstgalerijen van allerlei aard. De buurt wordt gekenmerkt door de Chinese cultuur als gevolg van de Chinezen die in de jaren 1880 immigreerden.

Hollywood: Walk of Fame, Chinees Theater & Universal Studios

De Walk of Fame of de Universal Studios maken dit deel van de stad bijzonder boeiend. In Hollywood vindt u alles wat u zich van Los Angeles kunt voorstellen. Je moet er echter wel op voorbereid zijn dat er veel toeristen in de wijk zijn.

  • Hollywood Boulevard

De wereldberoemde Hollywood Boulevard is de thuisbasis van de Walk of Fame, het TLC Chinese Theatre en musea zoals het Hollywood Museum en het Guinness World Records Museum.

  • Hollywood Bowl

De Hollywood Bowl is een historisch amfitheater en werd in 2018 door Rolling Stone Magazine uitgeroepen tot een van de 10 beste locaties voor livemuziek in Amerika. Het schelpvormige openluchtpodium heeft artiesten als Frank Sinatra, de Beatles, Kylie Minogue en Elton John ontvangen.

West Hollywood: Boetieks, Castle & Rock en Nachtclubs

Hier, net als in de rest van Hollywood, zijn er veel andere bezienswaardigheden van Los Angeles. Wat West Hollywood echter bijzonder populair maakt bij de bewoners, is de glamoureuze Sunset Boulevard die door de wijk loopt.

  • Sunset Strip

De Sunset Strip is het gedeelte van Sunset Boulevard dat in West Hollywood loopt tussen de wijken Hollywood en Beverly Hills. De straat staat bekend om zijn boetieks, restaurants en rock- en nachtclubs.

  • Chateau Marmont

Het Chateau Marmont is een pompeus luxehotel gebouwd naar het model van een Frans kasteel. Het is een prachtig gebouw dat beroemd is geworden door incidenten in het leven van beroemdheden die zich daar hebben afgespeeld.

Kunstdistrict: Cafés & Kunst

Een creatieve en bijzonder opwindende buurt. Als u zich thuis voelt tussen kunstenaars en vrolijke mensen, dan is dit de place to be. Er zijn overal galeries en de straten barsten van de straatkunst en graffiti. Een wijk met karakter.

  • Urth Café

Een eenvoudig maar populair café met goed eten en drinken. Urth Café is niet alleen populair bij frahlingliefhebbers, maar ook bij veel YouTubers en bloggers, want de gerechten zijn prachtig gepresenteerd en kunnen niet meer Instagram-waardig zijn.

  • Straat Kunst Tour

Als je in L.A.’s Arts District bent, moet je zeker een street art tour nemen. Hoewel de route zich voornamelijk richt op muurschilderingen, wordt er ook gestopt bij galeries en als je geluk hebt, kun je zelfs kunstenaars in actie zien.

Westlake: Parken en Skyline View

Los Angeles voor hen die niet elke dag de stadsjungle onder hun neus willen. U kunt gemakkelijk overal in de stad komen, vooral met het openbaar vervoer, maar u zit nog steeds niet midden in de drukte. MacArthur Park is, net als alle parken in Los Angeles, een geweldige plek om te ontspannen.

  • MacArthur Park

Een prachtig aangelegd vierkant park gelegen in het hart van Westlake, met een prachtig uitzicht op de Downtown L.A. sykline. Het prachtige meer in het park wordt gevoed door natuurlijke bronnen.

De beste buurten in Los Angeles

Hippe cafés in artistiek gehypete buurten, glamour en luxe in een Hollywoodstraat, culturele diversiteit in een grote verscheidenheid aan restaurants, bars en nachtclubs of woonwijken die langzaam in opkomst zijn. Los Angeles biedt haar bewoners diversiteit en is een geweldige plek om te wonen. Je kunt kiezen in welk deel van L.A. je wilt wonen.