Diesel Video’s – Modeshow, Smartwatches & Nicki Minaj

Diesel Video’s – Innovatieve ideeën komen van Diesel. Net als GAP, Vogue Collection en Adidas is Diesel een van de meest succesvolle modemerken ter wereld. Het textielbedrijf lanceert veel originele collecties en producten die zo indrukwekkend zijn dat mensen ze in gedachten houden. In dit artikel vind je de meest indrukwekkende modeshows voor dames en heren, commercials, samenwerkingen met sterren als voetballer Neymar Jr. en rapper Nicki Minaj en interviews met de ontwerper.

Vrouwen en mannen: Zomer & Winter

Afwisseling is aan de orde van de dag bij Diesel. Of het nu gaat om nieuwe ontwerpers die nieuwe kleding ontwerpen of om aantrekkelijke en aantrekkelijke accessoires zoals horloges, hoeden en tassen die bij elke look passen.

Winter: Eerste modeshow ooit in Venetië

In deze modeshow presenteert Diesel de eerste collectie van Nicola Formichetti, die tot eind 2017 ook creatief directeur was van het Italiaanse modelabel. Hij had 4 jaar voor Diesel ontworpen en besloot zich te concentreren op zijn eigen label “Nicopanda”. De modeshows van Diesel zijn altijd een unieke ervaring, dus het is een absolute droom voor modellen om model te worden en voor Diesel over de catwalk te lopen.

Zomer: Mysterieuze modeshow met hologrammen

Renzo Rosso ontwierp een ietwat andere modeshow op deze adembenemende show. De modeontwerper nam het publiek mee op een reis door tijd en ruimte. Met behulp van een mix van zowel holografische als echte modellen. Er werd een futuristische sfeer gecreëerd. Het was alsof je in een met vloeistof gevulde ruimte in de ruimte was.

Reclames: Imperfect, House of Money en Smartwatches

Renzo Rosso, de oprichter van Diesel, is geen vreemde in diversiteit. Talrijke samenwerkingen met diverse beroemdheden uit de meest uiteenlopende bedrijfstakken kwamen tot stand.

Oneffenheden maken vooral mooi

In de mode-industrie worden vaak onberispelijke schoonheidsidealen gesteld, en het modebedrijf Diesel wil zich daarvan onderscheiden. Daarom is Diesel een campagne gestart om een einde te maken aan deze onrealistische idealen. In de campagne zijn veel verschillende modellen met verschillende lichamen, maten en looks te zien, waardoor de kijkers zich minder onzeker en ontevreden over zichzelf zouden moeten voelen.

Diesel en House of Money

Een van de populairste series op Netflix op dit moment is “House of Money”, een verhaal over een overval en gijzeling in een Spaanse drukkerij. Tijdens de overval dragen de gangsters rode overalls en Salvador Dali maskers. Salvador Dali was een beroemde Spaanse kunstenaar die de kijkers moet herinneren aan de reeks van de Spaanse popcultuur. Diesel liet zich hierdoor inspireren en bracht een collectie uit, waarbij de kleur rood, de pakken en het Diesel-logo, een gemeenschappelijk kenmerk van de samenwerkende bedrijven is.

De tijd loopt transparant

De tweevoudig Grammy-genomineerde Amerikaanse electro house DJ werd het gezicht van Diesel’s eerste transparante horlogecollectie. Het idee voor het horloge kwam van het verven van jeans met indigo, een kleur die op de grens tussen blauw en violet ligt. Het ontwerp van het horloge heeft transparante accenten op de wijzerplaat. De kast en de horlogebanden zijn volledig transparant.

VIPs: Neymar Jr, Nicki Minaj en meer

Hoe hoger je profiel, hoe groter de kans dat je haatberichten of beledigingen ontvangt, wat kan leiden tot een lager gevoel van eigenwaarde, depressie, angststoornissen of zelfs suïcidale gedachten. De Italiaan heeft niet alleen talloze modecollecties ontworpen, maar is ook een voorvechter van sociale kwesties zoals gelijkheid, diversiteit en trots. Diesel pakt deze problemen aan door gebruik te maken van verschillende strategieën, die in de volgende twee artikeldelen nader zullen worden toegelicht.

Neymar’s leeuwenvuist als symbool van moed

De Braziliaanse profvoetballer, die voor 222 miljoen euro onder contract staat bij Paris Saint-Germain, heeft samen met Diesel een parfum gecreëerd dat de drager moed en zelfvertrouwen moet geven. Het parfum wordt verondersteld angst en bezorgdheid te overwinnen en het gevoel van eigenwaarde te verbeteren en te versterken. Het parfumflesje heeft de vorm van een vuist, versierd met een leeuw. De leeuw is geïnspireerd op Neymar Jr. aangezien hij hetzelfde leeuwenmotief op de rug van zijn hand heeft getatoeëerd.

Diesel Ha(u)te Coture

De getoonde herfst / winter collectie van Diesel gaat over haat op het internet. Op de collaties waren beroemdheden te zien als Nicki Minaj, Gucci Mane, Tommy Dorfman, Miles Heizer, Barbie Ferreira, Bella Thorne, Yoo Ah-In, Bria Vinaite, Yovanna Ventura en Jonathan Bellini. Deze droegen kledingstukken met inscripties van haatberichten en beledigingen die zij hadden ontvangen. Diesel brengt de boodschap over: “Hoe meer haat je draagt, hoe minder het je kan schelen.”

Interviews: Over Black Gold Collection

In de Black Gold-collectie van Diesel draait alles dit seizoen om rock’n’roll en leer, met leren broeken, suède jassen en ja, zelfs een paar coole pakken in trendy kleuren als petrol.

Renzo Rosso achter de schermen

Diesel Green en modeontwerper Renzo Rosso werd vergezeld bij de presentatie van zijn mannencollectie en er zijn beelden van achter de schermen te zien. De ontwerper werd ook talrijke vragen gesteld over zijn getoonde collectie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie