Modellenbureau Alternatief – Mensen Modellen voor Reclame

Modelagentur Alternativ – Alternatieve Modellen, dat betekent tatoeages, piercings, edgy looks of gezichten! Of het nu in Berlijn of Hamburg is, vooral voor reclame en fotoshoots met reclamemotieven zijn altijd interessante gezichten nodig. Daarom zijn veel reclamebureaus op zoek naar alternatieve modellenbureaus. Hier vindt u People Models, de technische term voor alternatieve modellen. Mensen betekent mensen uit het echte leven.

Tip! Kent u ons nieuwe reclamebureau voor gezichten al? Nu op: STIL Modellen

Alternatieve modellen in de reclame

Van dreadlocks tot het uiterste en een lichaamslengte van 210 cm, krullen, grote spleetjes tussen tanden of zelfs ontbrekende tanden. Vooral voor reclame heb je alternatieve tekens nodig die het product doen opvallen of een heel speciale en specifieke doelgroep aanspreken. Of het nu gaat om de veganistische moeder uit Berlijns Prenzlauer Berg of de alternatieve punk uit Hamburg. Er zijn verschillende uitdagingen voor veel banen.

Voor de mueslireclame, de nieuwe kinderwagen of zelfs de chique kleine stadsauto vraagt de reclame voortdurend om personages die meer beantwoorden aan het realistische beeld van de maatschappij dan om high fashion modellen. Daarom hebben vele bureaus zich op dit gebied gespecialiseerd en noemen zij zich “people agencies”, zoals hierboven beschreven. Hier vind je de spannendste personages en natuurlijk ook speciale features die sommige commercials de juiste pit geven. We kennen allemaal commercials die vooral leven van hun personages. Of het nu de sympathieke verkoper in de elektronicawinkel is of de bovengenoemde mueslireclame voor een grote Duitse fabrikant die 3 hippies aan één tafel verenigt. Elke rol heeft zijn eigen karakter en heeft dus een geschikte figuur nodig om hem in te vullen.

  • Wat doet een reclamebureau? Meer over het onderwerp: Reclamebureau

Videoclip – Boris voor Miami Yacine

Alternatieve modellen worden ook graag geboekt voor muziekvideo’s, zoals hier onze Boris (samen met Luisa en Linn) voor Miami Yacine.

Boris: Kijk!