Modellenbureau video’s 2015

Ons modellenbureau is nu 9 maanden op de markt! We hadden wat hoogtepunten dit jaar, eerste showrooms, commercials. Dank je wel. We hebben een paar fotoshoots van onze modellen en nieuwe gezichten met de camera voor u begeleid. Hier is een kleine Best Of voor jou! Als je meer video’s van onze modellen wilt zien, kijk dan op ons Youtube-kanaal: CM Models

Ster make-up artiest Astrid Jerschitz en ons model Anne

Astrid Jerschitz heeft vandaag samen met Oliver Rudolph onze Anne gestyled. Een echt hoogtepunt, want de in Oostenrijk geboren Astrid Jerschitz heeft met alle groten uit de mediawereld gewerkt. Van internationale acteurs als Bruce Willis tot topmodellen als Eva Padberg en Duitse iconen als Dieter Bohlen of Sophia Thomalla.

Nieuwkomer Johanna Vorrath in eerste test voor CM

Ze is gewoon betoverend. Al bij de eerste proefopname werden we verliefd op het jonge model uit de buurt van Münster. Hier bewijst Johanna voor het eerst haar absolute talent. Intussen heeft zij hetzelfde talent kunnen bewijzen in talrijke fotoshoots voor cliënten.

Nieuwkomer Johanna Vorrath in eerste test voor CM

Mannelijk? Sanja! De eerste keuze voor autofabrikanten en mode voor echte mannen. Hier hebben we een kleine video van hem.

Zoetje, zoetje, Hannah! Snap Video in ons modellenbureau

Hannah is niet alleen een influencer op Instagram, ze is ook een model. Vandaag bracht ze een kort bezoek aan ons modellenbureau. Natuurlijk maakten we van de gelegenheid gebruik om een korte video met haar te maken.

Marie en Marie Schmidt – Juwelen fotoshoot

Marie Schmidt is een fotografe en een echt uitzonderlijk talent. Ze reist veel, is creatief en een ongelooflijk charmant persoon. Vandaag was ze in de fotostudio met onze Marie, met veel juwelen en bling!

Modellen casting in ons agentschap

Backstage inzichten van het agentschap casting met nieuwe talenten voor onze model roster. We kijken goed naar maten, persoonlijkheid, catwalktalent en poseerkracht voor fotoshoots.

Marie bezoekt ons modellenbureau

Tijd voor een korte video! Natuurlijk, zonder bewerking, schoon. Marie is een absolute schoonheid, wat ze niet alleen laat zien op klussen, maar ook op zeer spontane shoots.

Modellen casting in de kleinste mode-metropool

Berlijn, Hamburg, München, Keulen… maar wat werkt in Düsseldorf? Vandaag waren we in de prachtige Düsseldorf Media Harbour voor onze model casting. Niet ver van de beroemde KÖ. Hier komt het chique publiek van Düsseldorf bijeen om te winkelen tussen Prada en Hugo Boss.

Hannah’s eerste hoofdartikel met Oliver Rudolph

Hannah’s eerste editorial met modefotograaf Oliver Rudolph. Vanaf de make-up werd het creatief, ook de foto’s werden iets heel bijzonders.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie