Ongewone restaurants in München: Gastronomische keuken en straatvoedsel

Modellen in München – Rond de Viktualienmarkt en de Marienplatz vindt u vele kleine, chique restaurants die het hele stadscentrum van München bestrijken. Van de kleine straatvoedselwinkels tot de gastronomische restaurants, het is er allemaal!

Vooral als model kan het er soms hectisch aan toe gaan. Het wordt al snel een uitdaging om in korte tijd iets te eten te vinden dat niet te ongezond is en iets goeds doet voor het lichaam. Vooral in München en omgeving zijn er veel kleine winkels die een grote verscheidenheid aan gerechten aanbieden. De meeste van hen bieden ook de lekkernijen om mee te nemen. Om uw zoektocht wat te vergemakkelijken, hebben wij een lijst samengesteld van onze toprestaurants in München.

Top 10 beste restaurants in München!

Kijk maar eens rond en u vindt vast iets voor u! Voor het zover is, nog meer tips voor München!

Aanbevelingen: Adressen en tips

Korte trip naar München – Van een modelbaan en een paar uurtjes in de stad tot een langere vakantie in de hoofdstad van de deelstaat: München is een reis waard. Om uw volgende reis naar München nog beter te maken, hebben wij een aantal goede adressen en aanbevelingen voor u verzameld. Zo vindt u snel en gemakkelijk een heerlijk ontbijt, de beste latte macchiato van de stad en natuurlijk shoppingtips!

Hier is het, de top 10 lijst:

Urban Soup – Soups 2 Go

Makkelijk voor onderweg, of lekker tijdens je lunchpauze in de hippe winkel. Super lekker en totaal ongecompliceerd. In overeenstemming met het motto “clean eating” kunnen ook vegetariërs en veganisten gerechten vinden. Zij gebruiken regionale en hoogwaardige producten voor de bereiding van soepen, sandwiches en andere lekkernijen. Ga erheen, probeer het uit en zie het zelf!

https://www.instagram.com/p/BtA79k8BZZO/

Bite Delite

Bite Delite is centraal gelegen bij de Marienplatz. Hier vind je gezonde gerechten voor brunch en lunch. Kies uit zoete ontbijtopties of hartige alternatieven zoals heerlijke soepen, frisse salades en wraps. Natuurlijk kunt u ook alle krachtvoedselvariaties samen bestellen. Probeer het eens!

https://www.instagram.com/p/BvI8zOxhfb7/

KOI – Japanse lekkernijen

Geniet van de Japanse keuken voor lunch en diner in het centrum van de stad. Een bijzonderheid van KOI is dat u er tot middernacht kunt eten, zelfs als u een jetlag hebt. Geniet van kleine gerechten met vis, vlees of sushi, veganistisch en glutenvrij. De KOI ligt op slechts 500 m van de Frauenkirche en dus in het hart van München.

https://www.instagram.com/p/BwG18JLhbe9/

Irmi – Duitse keuken

U wilt een culinaire smaakexplosie en de rustieke brouwerij is te ouderwets voor u? Bij Irmi heerst een gezellige sfeer in een knus restaurant met Duitse huiskeuken. Vooral als u niet uit Duitsland komt, moet u eens een traditionele schnitzel of kaas-spaetzle proberen. U kunt met z’n tweeën of met een grote groep genieten van het heerlijke eten tot 23.30 uur en van de unieke flair van de Irmi.

https://www.instagram.com/p/BrpeFwehorM/

Ludwig 8

https://www.instagram.com/p/Bvy0CoWBqdw/

Riva – Italiaanse diversiteit

https://www.instagram.com/p/Bv1br-Eh6NS/

Resihuber – Duitse keuken

https://www.instagram.com/p/Bu3wPwyBLFf/

Aloha Poke – Aziatisch / Hawaiiaans Bowles

https://www.instagram.com/p/BtvYYiqBTFX/

Fami – Alleskunner met een familiale sfeer

https://www.instagram.com/p/BfeJ1jHF1vM/

Tahdig – Libanese tapas

https://www.instagram.com/p/BuHowkrhw7F/